Ο μεγάλος άνδρας της Fiat S.p.A. για μια ακόμα φορά διευκρίνισε πως όσο ο ίδιος κρατά τα ηνία του ιταλικού Γκρούπο, η VW δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει τον έλεγχο της Alfa Romeo!

Το σίριαλ των δηλώσεων που αφορούν στη φημολογούμενη πώληση της Alfa Romeo στη VolksWagen, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά (η τέταρτη κατά σειρά!) τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο CEO της Fiat S.p.A., Sergio Marchionne, ο οποίος δήλωσε με έμφαση τα εξής σε πρόσφατη συνέντευξη του σε εκπροσώπους της J. D. Poewer στο Σαν Φραντζίσκο: «Για όσο είμαι Πρόεδρος της Fiat και της Chrysler, ο Piech ποτέ δεν θα πάρει την Alfa Romeo. Κάτω τα χέρια. Του το έχω πει. Θα του τηλεφωνήσω και θα του το στείλω και σε e-mail»!

Μάλιστα, ο μεγάλος άνδρας της ιταλικής εταιρείας βγήκε ακόμα πιο… δυναμικά στην επίθεση, σχολιάζοντας τις σχέσεις της VW με τη Seat. Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην τελευταία και στον F. Piech, ο S. Marchionne είπε: «Δεν είμαι εγώ αυτός που αγόρασε τη Seat. Αυτός την αγόρασε. Δεν ξέρω αν μπορεί να την φτιάξει, όμως πρέπει να προσπαθήσει»!

Στην ίδια συνέντευξη του, ο Marchionne άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο εγγύς μέλλον οι δύο εταιρείες (Chrysler και Fiat) να συγχωνευθούν σε μια, διευκρινίζοντας ωστόσο στη συνέχεια με νεότερη δήλωσή του πως αυτό δε σημαίνει πως η έδρα των Chrysler/Fiat, ούτε ασφαλώς και το ερευνητικό κέντρο των Ιταλών, θα μετακομίσουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Πηγή: 4troxoi.gr