O επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι πιθανό να αγωνιστεί στις 24 Ώρες του Le Mans, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί φέτος πριν από το «δικό μας» Ράλι Ακρόπολις, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο γάλλος οδηγός έχει λάβει δύο φορές στο παρελθόν μέρος στον αγώνα, με καλύτερο του αποτέλεσμα τη δεύτερη θέση που κατέκτησε το 2006. Μάλιστα, ο Loeb είχε εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος στον αγώνα και το 2010, αλλά αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή του για να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο WRC, αλλά και στις δοκιμές εξέλιξης του DS3 WRC.

Στο ίδιο δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρεται ότι και ο Kimi Raikkonen είναι θετικός στο να λάβει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις είναι γύρω από τη συμμετοχή ενός Peugeot 908 στα χρώματα της Red Bull, με τους δύο μεγάλους αστέρες στις τάξεις της ομάδας.

Σας θυμίζουμε ότι ο Kimi Raikkonen μόλις χθες ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί σε δέκα αγώνες του WRC το 2011, οδηγώντας το νέο DS3, και ότι θα απουσιάσει από τους αγώνες του Μεξικό, της Ιταλίας και της Αργεντινής. Βέβαια, όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της Citroen Racing, Olivier Quesnel, αν βρεθεί το απαραίτητο budget, τότε θα λάβει μέρος και σε περισσότερους αγώνες.

Πηγή: 4troxoi.gr