Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου 2024, στον εμβληματικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το διήμερο πολυσυνέδριο του Think Biz Academy 2024: Unravelling the Unknown. Το διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας του Think Biz για 8η συνεχή χρονιά, το πιο «fun» πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας από νέους για νέους, πιο ανανεωμένο από ποτέ, προσέφερε στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή εμπειρία ξετυλίγοντας το κουβάρι του αγνώστου με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.Δύο παράλληλα stages, πάνω από 30 ομιλητές και trainers, ένα ειδικά διαμορφωμένο Career Agora, μοναδικά workshops και πολλές εξωτερικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas (Major Sponsor του Think Biz Academy 2024), στήριξε τη διοργάνωση και με τη συνδρομή του κ. Κώστα Στεφανή ανέδειξαν την αναγκαιότητα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και της σωστής χρήσης των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας των οχημάτων. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Στεφανής αφηγούμενος σημαντικές στιγμές της καριέρας του έκανε σαφές στους νεαρούς συμμετέχοντες πόσο σημαντικό είναι να διαθέτουν σωστή αντίληψη και ικανότητες να διαχειριστούν το ρίσκο της οδήγησης σε πρακτικό επίπεδο, την αξία της σωστής εκτίμησης των συνθηκών του δρόμου, καθώς και των δυνατοτήτων των σύγχρονων αυτοκινήτων όπως το Hyundai i10 που αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία του διαθέτοντας μια σειρά από έξυπνες τεχνολογίες.

Παράλληλα, η Hyundai Ελλάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης παρουσίασε το i10 στους συμμετέχοντες φοιτητές στο forum δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν καινοτόμο διαγωνισμό δημιουργίας περιεχομένου. Ανάμεσα στις πολυάριθμες συμμετοχές, αυτή που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και την απήχηση στο κοινό βραβεύθηκε μετά το τέλος της διοργάνωσης και ο νικητής θα απολαύσει ένα διήμερο στο Ναύπλιο για δύο άτομα με το Hyundai i10.