Το νέο Toyota C-HR συνδυάζει ξεχωριστή εμφάνιση και premium χαρακτηριστικά, ενώ εστιάζει και πρωτοπορεί στο κομμάτι της βιωσιμότητας. Εμπνευσμένο από το όραμα για την κατασκευή ενός «concept car για τον δρόμο», συνδυάζει ευχάριστη οδήγηση με υψηλή απόδοση, φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών παραμένοντας πιστό σε χαρακτηριστικά που το έκαναν δημοφιλές.

Η τολμηρή σχεδίαση, η coupe σιλουέτα και οι προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής δημιουργούν ένα «concept car για τον δρόμο». Ο σχεδιασμός, εξέλιξη και παραγωγή γίνεται στην Ευρώπη, με γνώμονα τον Ευρωπαίο πελάτη.

Το μοντέρνο εσωτερικό του λειτουργικότητα, άνεση και premium υλικά, ενώ διαθέτει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Η διευρυμένη γκάμα πλήρως εξηλεκτρισμένων κινητήρων με 5ης γενιάς Hybrid Electric τεχνολογία (1.8HEV & 2.0HEV), διαθέτει δυνατότητα τετρακίνησης ΑWD-i και νέα 2.0L Plug-in Hybrid Electric επιλογή με κορυφαία ικανότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και καινοτόμα συστήματα Predictive EV drive & Geofencing.

Παράλληλα, διατίθενται προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού Τ-Μate με την εισαγωγή του Toyota Safety Sense 3+. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με χρήση ανακυκλωμένων υλικών, εξοικονόμηση βάρους και νέες διαδικασίες παραγωγής που μειώνουν τις εκπομπές CO2.

Premium χαρακτηριστικά, όπως χωνευτές χειρολαβές θυρών, ατμοσφαιρικός φωτισμός 64 χρωμάτων και πανοραμική οροφή από γυαλί υψηλής τεχνολογίας, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν οι εν δυνάμει χρήστες του μοντέλου που υπόσχεται ευχάριστη και αθόρυβη οδήγηση.

Οι τιμές του νέου C-HR ξεκινούν από τα 29.300 ευρώ.