Ενώ οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, αλλά και το σχετικό βίντεο που αναφέρει ότι η ανανεωμένη C-Class θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Ντιτρόιτ ήδη κάνουν το γύρω του κόσμου, οι πρώτες φωτογραφίες της τρίθυρης C-Class μόλις διέρρευσαν.

Σύμφωνα με γερμανικό έντυπο, πρόκειται για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes C-Class Coupe, όμως αυτό που είναι ακόμη άγνωστο είναι αν το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα, ή στη Γενεύη το Μάρτιο. Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν δημοσιεύουμε τις τρεις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, που δείχνουν ότι θα φέρει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία της σεντάν εκδοχής τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό του διάκοσμο.

Από τεχνικής πλευράς το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί τα σύνολα που έχουν ανακοινωθεί και για την σεντάν έκδοση, με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τους 120 ίππους και να φτάνει έως τους 306 ίππους, ενώ αναφέρεται και πιθανή έκδοση AMG με τον 5,5 λίτρων V8 κινητήρα και την απόδοση να ξεπερνά τους 500 ίππους, καθώς και την προοπτική για έκδοση «Black Series»!

Πηγή: autotriti.gr