Η στοματική υγιεινή αποτελεί «καθρέφτη» της υγείας και επηρεάζει τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού. Ωστόσο, συχνά η επίσκεψη στον οδοντίατρο αμελείται λόγω κόστους και γίνεται μόνο όταν προκύψει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα, λόγω οικονομικής αδυναμίας και έλλειψης πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης, πολλοί συμπολίτες μας παρουσιάζουν μια απογοητευτική κατάσταση της στοματικής τους υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία το 38,2% των μεσηλίκων και το 42,9% των ηλικιωμένων δεν έχει καλύψει προσθετικές ανάγκες των δοντιών τους. Παιδιά ηλικίας πέντε ετών παρουσιάζουν τερηδόνα σε ποσοστό κοντά στο 60%, το οποίο αυξάνεται στους εφήβους αγγίζοντας το 84%, αναφέρει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Προστατέψτε τα δόντια σας

sssmile2 Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα, ορισμένοι, ιδιαίτερα κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας να μπαίνουν στον πειρασμό να επιλέγουν πακέτα οδοντιατρικής περίθαλψης, από χώρες των Βαλκανίων,όπου έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα προσφοράς υπηρεσιών πολύ κακής ποιότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι Έλληνες οδοντίατροι έχουν να διαχειριστούν παρενέργειες οδοντιατρικών υπηρεσιών, που έχουν παρασχεθεί σε γειτονικές χώρες.

Προτεραιότητα η ασφαλής στοματική υγιεινή

sssmile4 Με τα προγράμματα και το πλήθος παροχών που προσφέρει το πρόγραμμα Clever Dental δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε ξανά ραντεβού ή να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Απολαύστε άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ένα Πανελλαδικό δίκτυο, με ποσοστό κάλυψης από 60% έως και 90%, ανάλογα με το πρόγραμμα και βάσει του προκαθορισμένου τιμοκαταλόγου. sssmile1 Τα προγράμματα καλύπτουν όλη την οικογένεια, καθώς απευθύνονται σε άτομα ηλικίας από 1 μηνός έως και 65 ετών. Έχετε στη διάθεσή σας πλήθος δωρεάν παροχών, ενώ πέρα από τις εκπτώσεις για τον/την σύζυγο και το πρώτο παιδί, τα υπόλοιπα παιδιά καλύπτονται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος! Ακόμη σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr, ενώ για κάθε ασφαλισμένο στην εταιρία παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ. Πιο αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.minetta.gr ή από τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.