Ένα τρομαχτικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τη στιγμή αφού μια ηλικιωμένη γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε ένα δρόμο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Τα συντρίμμια που έμειναν πίσω, φανερώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η 68χρονη γυναίκα κινούνταν στη λεωφόρο Webster γύρω στη 1:30 μ.μ., όταν μια 73χρονη γυναίκα που οδηγούσε ένα SUV με κατεύθυνση προς τα νότια στη λεωφόρο McDonald τη χτύπησε, σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το nypost.com. Το βίντεο από το περιστατικό, που είναι στην κατοχή της αστυνομίας, δείχνει το ανάπηρο θύμα με πράσινο πουκάμισο να μπαίνει αργά στο δρόμο στην άκρη μιας διάβασης, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο επιταχύνει και χτυπά τη γυναίκα.

Το αυτοκίνητο συνεχίζει να οδηγεί, κυλώντας πάνω στο θύμα, προτού ο οδηγός σταματήσει τελικά στη μέση της διασταύρωσης με τη γυναίκα να βρίσκεται ακόμα κάτω από το αυτοκίνητο. Η γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα στο σώμα της, σύμφωνα με την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο της σύγκρουσης και η αστυνομία αντιμετωπίζει το δυστύχημα ως ατύχημα προς το παρόν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.