Πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά tabloids έγινε ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, καθώς δημοσιεύτηκαν χιλιάδες φωτογραφίες του από το κλεμμένο λάπτοπ του και μάλιστα σε προσωπικές στιγμές!

Τα σχεδόν 10.000 αρχεία ανέβασε στο διαδίκτυο ένας νέος ιστότοπος με το όνομα «BidenLaptopMedia.com», ο οποίος δημιουργήθηκε από τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Garrett Ziegler, μια κίνηση η οποία ωστόσο νομικά «ελέγχεται» για το κατά πόσο είναι νόμιμη.

«Το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο ενδιαφερόμαστε, είναι η αλήθεια και η διαφάνεια», είπε στο Fox News Digital ο Ziegler.

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που ζωγραφίζουν θετικά τους Μπάιντεν», πρόσθεσε.

Αρκετές φωτογραφίες που περιέχουν ιδιωτικές πληροφορίες, όπως τραπεζικά στοιχεία και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης έχουν «λογοκριθεί», όπως αναφέρει η New York Post.

Παράλληλα, υπάρχουν φωτογραφίες και της Hallie Biden, συζύγου του νεκρού αδερφού του Χάντερ, με την οποία στη συνέχεια σύναψε ερωτική σχέση όσο και φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του Μπάιντεν, οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάντερ Μπάιντεν απασχολεί τον αμερικανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο καθώς και η πρώην σύζυγός του στη βιογραφία της έκανε λόγο για απιστίες και χρήση ναρκωτικών.