Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο με αφορμή τη φερόμενη πρόσληψη μιας 42χρονης από το υφυπουργείο Πολιτισμού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία είχε καταδικαστεί για έκδοση πλαστών εισιτηρίων.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, η 42χρονη γυναίκα έχει καταδικαστεί με αναστολή για την εν λόγω υπόθεση και φέρεται να έχει αναλάβει τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η σύμβουλος πληροί το κριτήριο του λευκού ποινικού μητρώου, αφού το μητρώο της έχει αποκατασταθεί ένεκα παρέλευσης του χρόνου που προβλέπει ο Περί Αποκατάστασης Καταδικασθέντων Νόμος!

Διαψεύδει το υφυπουργείο

Άμεση ήταν ωστόσο η αντίδραση του υφυπουργείου Πολιτισμού αναφέροντας σε ανακοίνωσή του πως ουδεμία σχέση είχε με συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν υπάρχει.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.