Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένα μικρό κοριτσάκι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο. Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και σε όλο του το σωματάκι. Το άτυχο παιδάκι, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με 50 ράμματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους. Όλα συνέβησαν, όταν ο πατέρας του παιδιού μαζί με τη σύζυγό του και την 5χρονη περπατούσαν σε πάρκο στην πόλη Φορτ Λότερντεϊλ. Τότε, η ιδιοκτήτρια του σκύλου τους κάλεσε να χαϊδέψουν το ζώο.

«Η κόρη μου, πήγε κοντά του και τον χάιδεψε όταν ξαφνικά το σκυλί γύρισε και τη δάγκωσε στο πρόσωπο» δήλωσε ο πατέρας της 5χρονης. «Η σύζυγός μου προσπάθησε να τραβήξει μακριά το σκυλί από το κολλάρο, αλλά το κολλάρο έσπασε. Το σκυλί τότε επιτέθηκε ξανά πιο άγρια με την γυναίκα μου να φωνάζει στην ιδιοκτήτρια του ζώου να το σταματήσει» πρόσθεσε ο πατέρας της 5χρονης.

Παρά την άγρια επίθεση το μικρό κορίτσι ήταν τυχερό που δεν έχασε την όρασή του, καθώς τραυματίστηκε στο ένα μάτι, εξήγησε ο πατέρας. Σύμφωνα με τους New York Post, η ιδιοκτήτρια του σκύλου αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης αλλά οι Αρχές την εντόπισαν. Ωστόσο, ακόμα να έχει διευκρινιστεί τι είδους κατηγορίες θα ασκηθούν για την υπόθεση.