Οργή έχει προκαλέσει το ξέσπασμα μιας μάνατζερ την περίοδο των γιορτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την απόλυσή της. Η μάνατζερ στο ιταλικό εστιατόριο One Olive Garden είδε την πόρτα της εξόδου όταν η μητρική εταιρεία Darden ανέλαβε δράση όταν όσα έγραψε η εργαζόμενη από το Κάνσας έγιναν viral, κάτι που λειτούργησε αρνητικά για το προφίλ της.

«Από εδώ και στο εξής, αν πεις ότι δεν θα έρθεις για δουλειά, καλύτερα πήγαινε και ψάξε για άλλη δουλειά», έγραψε η απολυμένη πλέον μάνατζερ, σύμφωνα με το δίκτυο KCTV5, επισημαίνοντας ότι οι δικαιολογίες δεν θα γίνουν ανεκτές.

«Αν είσαι άρρωστος, πρέπει να έρθεις και να μας το αποδείξεις. Αν πέθανε ο σκύλος σου, πρέπει να τον φέρεις για να μας το αποδείξεις», συνέχισε στο παραλήρημά της.

Έχοντας εξοργιστεί με τις ελλείψεις προσωπικού στη διάρκεια των γιορτών, περίοδο που έχει και περισσότερη δουλειά, έφτασε στο σημείο να πει ότι αν ένας εργαζόμενος χρησιμοποιήσει «μια έκτακτη οικογενειακή υπόθεση» ως αιτία για να μην εμφανιστεί, πρέπει να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

«Αν δεν μπορείς, πολύ κρίμα», σημείωσε, τονίζοντας ότι ο εργαζόμενος μπορεί να απολυθεί αν δεν δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση.

«Αν κάποιος λείψει περισσότερες από μία φορές τις επόμενες 30 ημέρες, δεν θα έχει δουλειά», υπογράμμισε.

Στο τελεσίγραφό της τόνισε τις δικές της εξαιρετικές επιδόσεις μέσα σε μια περίοδο παραπάνω από 10 ετών στην εταιρεία. «Ήρθα άρρωστη. Τράκαρα και, ξέρετε κάτι, έφτασα στη δουλειά ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Αν είσαι εδώ για να δουλέψεις και θέλεις να δουλέψεις, δούλεψε».

«Αυτό το μήνυμα δεν συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας μας», ήταν η απάντηση εκπροσώπου της Darden στο KCTV5. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με αυτή τη μάνατζερ».