Σειρά κοσμημάτων που αναδεικνύει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από τα σκηνικά, τα κοστούμια, τους χαρακτήρες της επικής σειράς φαντασίας Games of Thrones και το απόκοσμο τοπίο των Επτά Βασιλείων του Γουέστερος φτιάχνει ο οίκος υψηλής κοσμηματοποιίας Fabergé.

Οι δημιουργίες έχουν ως πηγή έμπνευσης το πάθος της ορφανής πολεμίστριας Νταινέρις Ταργκάριεν για τους δράκους της, καθώς και από την αδίστακτη επιδίωξή της για τον Σιδερένιο Θρόνο και τη χρήση κοσμημάτων για να αντανακλά τη δύναμή της.

Ο Faberge αποκαλύπτει τη συλλογή τμηματικά και η αρχή έγινε με τα κοσμήματα υπό τον τίτλο Dragon, που κυκλοφόρησαν στις 24 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι. Υπάρχουν πέντε σχέδια, το καθένα, από τα οποία κυκλοφορεί σε 10 κομμάτια, σε ασπρόμαυρο και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό, τα χρώματα του οίκου Ταργκάριεν.

Η συλλογή Fabergé x Game of Thrones, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Μισέλ Κλάπτον, τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA σχεδιάστρια κοστουμιών του «Game of Thrones», Λίσα Τάλγκρεν επικεφαλής σχεδιασμού του Fabergé και τη διευθύντρια δημιουργικού του οίκου, Γιόσινα φον ντεμ Μπούσε-Κέσελ.

Ο φημισμένος οίκος ανακοίνωσε πέρσι τη συνεργασία του με τη Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, με την παρουσίαση ενός μοναδικού κοσμήματος αυγού που πουλήθηκε σε ιδιώτη συλλέκτη έναντι 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.