Μια σέξι γυναίκα που φορούσε μόνο το μπικίνι της και ψηλοτάκουνα παπούτσια φαίνεται σε βίντεο να βγαίνει από ένα όχημα της πυροσβεστικής στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και να μπαίνει κατευθείαν σε ένα στριπτιζάδικο. Οι εικόνες έχουν προκαλέσει σάλο και για την υπόθεση ξεκίνησε έρευνα.

Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 6 Οκτωβρίου αναρτήθηκε στο Instagram, συγκεντρώνοντας 15.000 likes σε δύο ημέρες. «Μόνο στο Σαν Χοσέ μπορείς να δεις μια στρίπερ να βγαίνει από πυροσβεστικό όχημα», είναι το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο.

Δεν είναι σαφές αν η γυναίκα αυτή δουλεύει στο στριπτιζάδικο. Άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις κοντά, όπως ο Vince Grimaldi, έμειναν άναυδη με την παρουσία της. «Τι να πεις; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν φορούσε ρούχα», δήλωσε στο κανάλι KTVU. «Τι έκανε μέσα στο πυροσβεστικό όχημα; Ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί το επέτρεψε αυτό; Κάποιος έχει μπελάδες».

Λίγο αφότου το βίντεο έγινε viral, ο δήμαρχος Sam Liccardo εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας: «Αν η έρευνα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο άσχημο όσο αυτό που φαίνεται, τότε κεφάλι πρέπει να πέσουν. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε μια τέτοια συμπεριφορά».

Η Πυροσβεστική ξεκίνησε έρευνα για την πιθανή «ακατάλληλη συμπεριφορά μελών της».