Η Καμάλα Χάρις είχε ένα απρόοπτο, καθώς πήγαινε προς τον Λευκό Οίκο, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, με αποτέλεσμα η αυτοκινητοπομπή της να σταματήσει στη μέση του δρόμου, μέχρι να μπορέσει να λύσει το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το news.sky.com, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της έκανε μια λανθασμένη κίνηση και χτύπησε σε κράσπεδο.

Έτσι, λόγω της πρόσκρουσης το ελαστικό χρειάστηκε να αντικατασταθεί, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί η αυτοκινητοπομπή της.

Μάλιστα, σχετικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, που δείχνει την αυτοκινητοπομπή σταματημένη και τους πράκτορες να έχουν βγει από τα οχήματα.

Επίσης, οι μυστικές υπηρεσίες χαρακτήρισαν αρχικά το τροχαίο ως «μηχανική βλάβη» και πως δεν έγινε καμία πρόσκρουση, αφού οι οδηγοί έχουν δεχτεί «πολύ καλή εκπαίδευση».

Παρόλα αυτά, λίγο μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, η εκπρόσωπος της Καμάλα Χάρις, Κίρστεν Άλεν, δήλωσε πως «η αντιπρόεδρος δεν υπέστη κανένα τραυματισμό και εκτιμά τη γρήγορη ανταπόκριση από το προσωπικό για να την πάει στον Λευκό Οίκο με ασφάλεια» και παραδέχτηκε ότι πρόκειται για τροχαίο.