Μια γυναίκα παραλίγο να ξεκινήσει «πόλεμο» μέσα σε νοσοκομείο, όταν έπιασε τον σύζυγο της φίλης της στο ιατρικό κέντρο που εργάζεται η ίδια αγκαλιά με μια άλλη γυναίκα -η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος.

Ο λόγος για την Chakera Henry που έγινε viral στο TikTok αφού μοιράστηκε το βίντεο με την ίδια να εξηγεί πώς έπιασε τον… παιχνιδιάρη άντρα της φίλης της στα πράσα. Καλώντας, φυσικά, αμέσως τη σύζυγό του για να δει το όλο σκηνικό από κοντά!

Το βίντεο στο TikTok που έχει γίνει viral

«Φαινόταν κάπως περίεργο, παρακολουθούσα τι συνέβαινε και τότε συνειδητοποίησα ότι αγκαλιαζόταν με τη γυναίκα», είπε στο βίντεο.

Η TikToker, η οποία συχνά μοιράζεται συμβουλές για σχέσεις, είπε ότι πήγε προς τον άνδρα και ρώτησε πώς είναι η φίλη της. «Είπε, ‘Ποιος;’ Και του είπα, ‘Η γυναίκα σου. Με κοίταξε περίεργα και είπε: ‘Δεν είμαι παντρεμένος’», δήλωσε σοκαρισμένη η Henry.

Τα σχόλια για τη σχέση της φίλης της στο YouTube

Η ίδια σε βίντεο που ακολούθησε στο YouTube, σύμφωνα με τη New York Post, εξηγεί ότι παρακολούθησε το γάμο του ζευγαριού και ότι ήταν με το παντρεμένο ζευγάρι στο σπίτι τους μόλις την Κυριακή (μία μέρα πριν το περιστατικό), όταν πήγε εκεί μετά την εκκλησία.

Η άρνηση του άνδρα για τον γάμο του οδήγησε την Henry να υποθέσει ότι είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού και έτσι κάλεσε τη φίλη της στο νοσοκομείο -χωρίς, ωστόσο, να της πει το γιατί. 

«Αγαπητέ μου, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει εδώ γιατί το μυστικό μας πρόκειται να ξεσπάσει από εδώ», επέμεινε. «Κάτι θα γίνει».

Το βίντεο εξαπλώθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας 13,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και 18.000 προβολές στο YouTube. Στα σχόλια, η Henry υποσχέθηκε ένα μέρος 2 την επόμενη μέρα, καθώς οι σχολιαστές παρακαλούσαν για νέα στοιχεία και γεγονότα σχετικά με τη σκανδαλώδη ιστορία.

Η συνέχεια στο YouTube της Henry, όμως, άφησε τους θεατές απογοητευμένους, καθώς έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστορία που είχε ήδη μοιραστεί, αλλά χωρίς στην ουσία να δώσει κάποια ζουμερή εξέλιξη.

Εξήγησε πόσο «άβολα» και «αμήχανα» έβλεπε τον σύζυγο της φίλης της να αγκαλιάζει αυτή την έγκυο γυναίκα, η οποία καθόταν σιωπηλή όταν η Henry τον αντιμετώπισε.

Ο άνδρας έδειχνε να μην ενοχλείται καθώς συνέχισε να αγκαλιάζει την έγκυο γυναίκα ενώ η Henry έδειχνε αναστατωμένη περιμένοντας τη φίλη της να φτάσει.

«Το θέμα είναι αυτό τώρα, πολλοί από εμάς κάποια στιγμή δεν ξέρουμε σε τι μπλέκουμε», είπε στο βίντεο στο YouTube Part 2. Η Henry μοιράστηκε ότι αυτό το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ η φίλη της επισκεπτόταν την πατρίδα της στην Τζαμάικα. «Τον παντρεύτηκε και αυτός ο τύπος δεν είχε τίποτα. Τον μάζεψε από μια φτωχογειτονιά», είπε. «Και έτσι της το ξεπληρώνει».

Η αναστατωμένη φίλη ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας βρίσκεται στις ΗΠΑ για περισσότερα από οκτώ χρόνια, αφού η φίλη της τον υποστήριξε και τον ώθησε να μετακομίσει εδώ. Κλείνει το βίντεο εκφράζοντας τη συμπάθειά της για την έγκυο γυναίκα, η οποία επέμεινε ότι δεν γνώριζε για τον γάμο του άνδρα.

Λεπτομέρειες για το δραματικό επεισόδιο λείπουν και δεν έχει δοθεί καμία απόδειξη της ιστορίας, αλλά οι ακόλουθοι της Henry διψάνε για περισσότερες πικάντικες αποκαλύψεις αναφορικά με την ιστορία της φίλης της.