Μια δραματική ιστορία βγαλμένη από ταινία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού μια γυναίκα υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της είχε κρυφά σχέση με την μητέρα της, την οποία στη συνέχεια άφησε έγκυο.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, μια χρήστρια του TikTok που ονομάζεται Vanessa ανέβασε ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,9 εκατομμύρια προβολές και εξιστορεί την ιστορία της.

Η Vanessa

Όπως αναφέρει, «όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν σε ένα ταξίδι στο Μεξικό. Η υπόθεση Roe vs Wade μόλις ανατράπηκε (σ.σ. η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία απαγορεύει την άμβλωση) εκείνο το πρωί και τηλεφώνησα σε όλες τις γυναίκες που έχω στη ζωή μου για να δω πώς ήταν».

«Όταν πήρα τη μαμά μου ήταν προφανώς στενοχωρημένη, έκλαιγε. Δεν το σκέφτηκα ιδιαίρεα, γιατί είναι γυναίκα και γνωρίζει πολλές άλλες γυναίκες που θα επηρεαζόταν από αυτό… Δύο μέρες αργότερα τηλεφωνώ ξανά στη μαμά μου και εξακολουθεί να είναι ταραγμένη. Θα μπορούσες να πεις ότι θα έκλαιγε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

@julesv0923

Daily reminder: save your energy and let karma get them. #fyp #broken #heartbreak #cheater #family

♬ Get You The Moon – Kina

«Η δυσάρεστη αλήθεια»

«Μου είπε μετά από λίγα λεπτά, ότι είναι έγκυος», σημείωσε η Vanessa και είπε πως «όταν έμαθα το νέο, της έδωσα συγχαρητήρια και μιλούσα για τα επόμενα βήματα, όπως για τον πρώτο υπέρηχο και έκανα αστεία για τα ονόματα του μωρού».

Παρόλα αυτά, η μητέρα της «την έκοψε» και παραδέχτηκε ότι εκείνη την εποχή είχε κρυφή σχέση με τον φίλο της Vanessa και μόλις είχε μάθει πως την άφησε έγκυο. «Αφού το άκουσα, η ψυχή μου έφυγε από το σώμα μου», είπε η Vanessa, η οποία ετοίμασε αμέσως βαλίτσες και επέστρεψε στις ΗΠΑ.

@julesv0923

Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime

♬ you broke me first – Tate McRae

Έκτοτε, δεν ξαναμίλησε με την μητέρα της, ενώ είχε ακόμα μια δυσάρεστη εμπειρία με τον σύντροφο της. Συγκεκριμένα, ενώ ξεκαθάρισε ότι χωρίζουν, εκείνος δεν την άφηνε να φύγει από το σπίτι, είχε μαζέψει και κρύψει τα πράγματα της, ενώ ζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία, τονίζοντας ότι «δεν τρέχει κάτι» και πως το παιδί «θα μεγαλώσει με την μαμά της».

Τότε, τον προειδοποίησε πως θα καλέσει την Αστυνομία και εκείνος την άφησε να φύγει, ενώ δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της ξανά. Όμως πολλές γυναίκες που έμαθαν την συγκεκριμένη ιστορία, επικοινώνησαν με την Vanessa και ανέφεραν πως είχαν παράλληλη σχέση μαζί του εκείνο το διάστημα, χωρίς να γνωρίζουν την αλήθεια.