Πρόστιμο επιβλήθηκε σε ένα ζευγάρι που καταγράφηκε να κάνει σεξ στη θάλασσα, σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media. Όλα έγιναν σε παραλία στην Κολομβία, σύμφωνα με το Jam Press. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι δεν πτοήθηκε ούτε όταν είδε ότι κόσμος τραβούσε βίντεο, γελώντας μάλιστα και συνεχίζοντας τις ερωτικές περιπτύξεις του.

«Κοιτάξτε, κοιτάξτε… κάνουν σεξ», φώναζε κάποιος, ενώ άλλοι περαστικοί αναρωτιούνταν αν ήταν «μεθυσμένοι» ή «αν είχαν πάρει ναρκωτικά». Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη New York Post, ένα παιδί εμφανίστηκε στο σημείο.

Τα πράγματα για το ζευγάρι δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς εντοπίστηκε από τις Αρχές και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Δεν είναι σαφές πόσα ακριβώς πρέπει να πληρώσουν, ωστόσο οι παραβάτες του σεξ μπορεί να αναγκαστούν να καταβάλουν ακόμη και 120 δολάρια.

Τα social media διχάστηκαν από τις εικόνες και το πρόστιμο στο ζευγάρι.

«Το σεξ σε δημόσιους χώρους δεν επιτρέπεται», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Υπάρχει ένα κορίτσι εκεί. Αυτά πρέπει να γίνονται στον ιδιωτικό χώρο ενός σπιτιού ή ενός μοτέλ, όχι στους δρόμους. Και μετά παραπονιούνται γιατί οι άνθρωποι θέλουν να τους λιντσάρουν».

Άλλοι πάλι τους υποστήριξαν. «Ποιον νόμο παραβίασαν; Είναι στο νερό και κανείς δεν μπορεί να δει τη σεξουαλική πράξη. Γιατί δεν το καταγράφουν όταν σκοτώνουν ανθρώπους;», σχολίασε κάποιος.