Μια γυναίκα καταγγέλλει μέσω TikTok ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματός της στο Γουίλιαμσμπεργκ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης της ανακοίνωσε αύξηση 800 δολαρίων στο ήδη υψηλό ενοίκιο που πληρώνει. Κι αυτό για ένα σπίτι με… ποντίκια και κατσαρίδες, όπως λέει.

«Γεια σου, σου αυξάνουμε το ενοίκιο κατά 800 δολάρια γιατί τόσο αξίζει το διαμέρισμα», έγραψε στην 28χρονη, σύμφωνα με το σχετικό βίντεο που ανάρτησε.

Η ανάρτησή της γίνεται καθώς το ζήτημα της αύξησης των ενοικίων στη Νέα Υόρκη έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Η κοπέλα έδωσε μια εικόνα του διαμερίσματός της, απαντώντας στο «γιατί τόσο αξίζει» του σπιτονοικοκύρη. Κάνει έναν γύρο στο σπίτι από το διαμέρισμα, από το πλημμυρισμένο μπάνιο μέχρι το πάτωμα που είναι γεμάτο κατσαρίδες. Αηδία προκαλούν και οι εικόνες με τα πνιγμένα ποντίκια. Μάλιστα, φαίνεται να τα πιάνει και να τα βάζει σε πλαστική σακούλα για να τα πετάξει.

Αηδιασμένοι όσοι είδαν το βίντεο, την κάλεσαν να κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη του σπιτιού. «Πήγαινέ τον στο δικαστήριο» και «σπάσε το συμβόλαιο, φύγε από εκεί σε παρακαλώ» ήταν κάποια σχόλια.

Απαντώντας, εκείνη σημείωσε ότι αφού η ίδια και η συγκάτοικός της τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να πληρώνουν επιπλέον 800 δολάρια στο ενοίκιο των 3.000 δολαρίων, εκείνος ανάρτησε αγγελία online ανεβάζοντας την τιμή στα 4.700 δολάρια τον μήνα.

«Ο άπληστος μπ@@@@δος ανάρτησε αγγελία για 1.700 δολάρια παραπάνω από όσο πληρώνουμε τώρα», έγραψε. «Και θα δώσει τα 1.7000 για βελτιώσεις; Όχι. Και πάλι θα έχει κατσαρίδες. Πάλι θα προσελκύει ποντίκια. Θα πλημμυρίζει», σημείωσε.