Μια γυναίκα γιόρταζε τη δεύτερη επέτειο με τον σύντροφό της όταν… κατά λάθος παρήγγειλε μια μπριζόλα αξίας 300 δολαρίων. Κάτι που προκάλεσε διαμάχη online.

Η Daniela, γνωστή στο TikTok ως @ikingdani, και ο σύντροφός της γιόρταζαν τα δύο χρόνια σχέσης όταν εκείνος της πρότεινε να παραγγείλει ένα συγκεκριμένο κομμάτι κρέας. Ωστόσο εκείνη, χωρίς να το θέλει, παρήγγειλε μια μπριζόλα, κάτι που εκτόξευσε τον συνολικό λογαριασμό του ρομαντικού δείπνου στα 400 δολάρια.

Το βίντεό της έγινε viral με εκατομμύρια views. «Το πιάτο μου είχε 312 δολάρια και το δικό του 48», έγραψε η Daniela. Στη συνέχεια φαίνεται ο σύντροφός του να αστειεύεται, κουνώντας το κεφάλι του καθώς έδινε την κάρτα του για να πληρώσει.

«Νόμιζα ότι θα χωρίζαμε» λέει. Αργότερα εξήγησε ότι όλο το σκηνικό ήταν ένα ατύχημα. «Βγήκα από το εστιατόριο κλαίγοντας. Μου κρατούσε το χέρι και μου έλεγε ότι θα γελάμε με αυτό σε μερικούς μήνες».

Το βίντεο έχει προκαλέσει διαμάχη ανάμεσα στους χρήστες. «Έπρεπε να προσφερθείς να πληρώσεις τα μισά. Αυτός είναι ένας τεράστιος λογαριασμός», έγραψε κάποιος. «Θα πίεζα να τα μοιράσουμε», συμφώνησε κάποιος άλλος.

Άλλοι πάλι επισήμαναν ότι δεν έφταιγε. «Ο σερβιτόρος έπρεπε να επιβεβαιώσει την παραγγελία δεδομένης της διαφοράς ανάμεσα στα πιάτα», ήταν ένα σχόλιο.

Ένας άλλος χρήστης σημείωσε ότι του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με λάθος παραγγελία.

Η Daniela αποκάλυψε από την πλευρά της ότι ούτε καν απόλαυσε το φαγητό. «Πιστέψτε με, δεν ήταν καν καλό».