Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι αρκετά διαδεδομένες, με αρκετούς να αναζητούν το άλλο τους μισό ή να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά, όμως φαίνεται η αποδοχή να μην είναι στο ίδιο ποσοστό για άνδρες και γυναίκες.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο χρήστης του TikTok που ονομάζεται Jeremy Cryer ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως έκανε ένα πείραμα με μια συνάδελφο του για να δει αν οι άντρες μπορούν να βρουν εύκολα αποδοχή στις εφαρμογές, όπως οι γυναίκες.

Ο Jeremy Cryer

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάδελφος του σε μόλις δύο μέρες είχε 39 αιτήματα, σε αντίθεση με τον ίδιο, που δεν βρήκε καμία ανταπόκριση. «Δεν υπάρχει ελπίδα για τους άνδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που έχει γίνει viral.

«Καταλαβαίνετε ότι οι άντρες πρέπει να περιμένουμε εβδομάδες για να πάρουμε likes, πόσο μάλλον ένα άτομο που μας ενδιαφέρει να μας στείλει ένα μήνυμα», είπε και πρόσθεσε πως «παίζουμε μπάσκετ στο σκοτάδι. Με δεμένα μάτια, προς τα πίσω και ελπίζοντας ότι θα βάλουμε πόντο σε ένα καλάθι που είναι μικρότερο από την πραγματική μπάλα».

Διχασμένα τα σχόλια

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση, με τους χρήστες να εμφανίζονται μεν διχασμένοι, αλλά να μην αμφισβητούν το γεγονός που παρέθεσε ο Jeremy Cryer. Ορισμένοι ανέφεραν ότι τα κοινωνικά πρότυπα και η συμπεριφορά των ανδρών αποθαρρύνουν τις γυναίκες από τα στείλουν αμέσως αίτημα, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι δεν μετράει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα.

«Επειδή έλαβε 39 αιτήματα δεν σημαίνει ότι θα ασχοληθεί με όλα», έγραψε μια γυναίκα και μια άλλη σημείωσε ότι «μου στέλνουν συνέχεια, όμως τα περισσότερα δεν τα βλέπω, γιατί είμαι επιλεκτή».

Παράλληλα, ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε «πόσοι όμως ασχολούνται πραγματικά;» και ένας άλλος ανέφερε πως «κι εγώ παίρνω πολλά, αλλά ποτέ δεν ασχολούνται ή εξαφανίζονται μετά από λίγο».

@lilyanddahhboosh

#stitch with @lilyanddahhboosh Omg… how does she do it… #dating #hinge #foryourpage #single

♬ original sound – Lily & Me