Ένα εξοργιστικό βίντεο ήρθε στο φως και φέρεται να δείχνει μια έγκυο γυναίκα από το Ιράν, η οποία δέχεται επίθεση από μια άλλη γυναίκα επειδή χόρευε και δεν φορούσε τζιχάμπ. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να χορεύει μπροστά σε κόσμο σε κάποια συγκέντρωση και στη συνέχεια εμφανίζεται μια γυναίκα με τζιχάμπ, η οποία τη χτυπά και τη ρίχνει στο έδαφος. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα πέφτει πάνω σε ένα παιδί που καθόταν πίσω της.

Η έγκυος αντιδρά και χαστουκίζει τη γυναίκα που της επιτίθεται. Αφού όμως δέχεται τρία χτυπήματα, φωνάζει: «Γιατί με χτυπάς;».

«Φύγε από εδώ, φόρα το τζιχάμπ σου. Πρέπει να σεβαστείς το τζιχάμπ», είναι η απάντηση που παίρνει, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το θύμα απαντά και πάλι: «Ξέρεις κάτι; Είμαι έγκυος και δυστυχώς δεν μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή».

«Φόρα το τζιχάμπ σου» φωνάζει η γυναίκα που της επιτίθεται μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς ή πού στο Ιράν καταγράφηκαν οι εικόνες αυτές. Αναρτήθηκαν στο Twitter από την Masih Alinejad, μια Ιρανή που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, η οποία βρίσκεται πλέον στις ΗΠΑ. Η τελευταία χαρακτήρισε την επίθεση «σοκαριστική και οδυνηρή».

«Γιατί αυτή η έγκυος γυναίκα πρέπει να δεχτεί τόσο άγρια επίθεση από μια γυναίκα λόγω του τζιχάμπ και γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι παραμένουν απλώς θεατές;», αναρωτήθηκε η Alinejad και συμπλήρωσε: «Το να παραμένει σιωπηλός μπροστά σε ανθρώπους που κάνουν bullying δεν είναι μόνο καταπίεση αλλά ενθαρρύνει και τον κακοποιητή να επαναλάβει το bullying».