Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε», ακόμα μία φορά τον Μπάιντεν να έχει σκονάκι σε συνάντηση. Δίνοντας τροφή για σχόλια. Πιο συγκεκριμένα, ο 79χρονος Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους το σκονάκι του, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Το σημείωμα περιείχε βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια των επικριτών του πήραν «φωτιά».

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους τη λίστα με τις οδηγίες που ανέφερε μεταξύ άλλων «Κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «ΕΣΥ κάνεις σύντομα σχόλια» και «ΕΣΥ φεύγεις». Επίσης, το χαρτί που κρατούσε ο 79χρονος πλανητάρχης, τον καθοδηγούσε να μιλήσει σε συγκεκριμένους παρευρισκόμενους, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν φύγει.

Οι επαναλαμβανόμενες… γκάφες το Μπάιντεν έχουν προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου καθώς πλησιάζει τα 80. Πάντως από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με την υγεία του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «πιάνει» τον Τζο Μπάιντεν με σκονάκι, αφού νωρίτερα αυτή τη χρονιά είχε εντοπιστεί με έτοιμες απαντήσεις για τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την Ουκρανία.

Ως ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, η υγεία του Μπάιντεν αποτελεί αντικείμενο συνεχούς προσοχής, ιδίως καθώς αυξάνονται οι εικασίες για το αν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία το 2024.