Ένας κωμικός αποκάλυψε τα σχέδιά του να ξανασμίξει με έναν πρώην συμμαθητή του, στον οποίο έκανε επανειλημμένα bullying στο σχολείο, ώστε να επανορθώσει για το γεγονός ότι (μεταξύ άλλων) του έκλεβε το γεύμα όταν ήταν μικρότεροι.

Ο Joe Erwin, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη @joe_erwin_comedy στο TikTok, προβληματίστηκε για πρώτη φορά για την «πολύ άσχημη» παιδική του συμπεριφορά σε ένα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα τον περασμένο μήνα, στο οποίο μοιράστηκε αυτό που έκανε ως παιδί και για το οποίο εξακολουθεί να αισθάνεται «πολύ άσχημα ως ενήλικας».

«Ποιο είναι ένα πολύ άσχημο πράγμα που έκανες ως παιδί και για το οποίο νιώθεις πραγματικά άσχημα ως ενήλικας; Θα ξεκινήσω εγώ πρώτος», είπε ο Erwin στο βίντεο. Ο κωμικός αφηγήθηκε στη συνέχεια πώς συνήθιζε να «κλέβει κάθε μέρα το μεσημεριανό γεύμα ενός παιδιού και στη συνέχεια να το τρώει μπροστά του».

Η εξομολόγηση και η κλεμμένη πίτσα

Σύμφωνα με τον Erwin, ο ίδιος και ο συμμαθητής του, που συνήθιζαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον στο μεσημεριανό γεύμα, καθώς ήταν φίλοι, συνήθιζαν και οι δύο να παραγγέλνουν πίτσα κάθε μέρα. Ωστόσο, ο Erwin θυμήθηκε πώς ενθάρρυνε τον φίλο του να κάνει τα στραβά μάτια πριν κλέψει την πίτσα από το πιάτο του και την βάλει στο δικό του.

«Αυτός ήταν ένας μικρός τύπος και εγώ ήμουν ένα χοντρό παιδί. Οπότε σκέφτηκα ότι αφού ήταν τόσο μικρό παιδί δεν πεινάει όπως εγώ», αφηγήθηκε ο Erwin.

Στο βίντεο, ο Erwin αναγνώρισε ότι ο φίλος του συνήθιζε να εκνευρίζεται από τον εκφοβισμό, με τον κωμικό να λέει στους followers του: «Με κοίταζε και μου έλεγε: “Έι φίλε, πραγματικά δεν μου αρέσει όταν το κάνεις αυτό”».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Erwin, ζητούσε συγγνώμη που έπαιρνε την πίτσα του φίλου του, αλλά παρόλα αυτά συνέχιζε να την τρώει. Στη συνέχεια, ο Erwin υπενθύμισε ότι ο εκφοβισμός συνέβη στην πρώτη δημοτικού και ότι το όνομα του παιδικού του φίλου ήταν Dylan, προτού ρωτήσει τους followers του «αν κάποιος γνωρίζει έναν 24-25χρονο τύπο με το όνομα Dylan», ο οποίος πήγαινε στο δημοτικό σχολείο Jinx West στο Jinx της Οκλαχόμα.

Το βίντεο με τη «συγγνώμη» και η αναζήτηση του συμμαθητή

Ο Έρβιν ζήτησε επίσης συγγνώμη απευθείας από τον Ντίλαν, με τον κωμικό να κλείνει το βίντεο: «Ντίλαν, αν είσαι εκεί έξω, λυπάμαι φίλε και θέλω να σε πάω στην πιο ακριβή πιτσαρία που μπορείς να σκεφτείς. Ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να το διορθώσει εντελώς, αλλά θέλω απλώς να σου πω ότι λυπάμαι».

Το κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 9,5 εκατομμύρια φορές, προκάλεσε την αναζήτηση του Dylan στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί χρήστες του TikTok αποκάλυψαν ότι είχαν επενδύσει στην ιστορία, ενώ πολλοί άλλοι χειροκρότησαν τον Erwin για τη συγγνώμη.

«Το γεγονός ότι είσαι πρόθυμος να παραδεχτείς το λάθος σου και να επανορθώσεις με κάνει να σε σέβομαι», σχολίασε ένα άτομο.

Σε ένα επόμενο βίντεο, ο Erwin αποκάλυψε ότι βρήκε τον Dylan στο Facebook, αφού ο καλύτερός του φίλος βρήκε την επετηρίδα των παιδικών τους χρόνων. Στη συνέχεια, ο κωμικός μοιράστηκε ένα screenshot του μηνύματος που είχε στείλει στον πρώην συμμαθητή του, στο οποίο αυτοπροσδιοριζόταν και αποκάλυπτε ότι είχε δημοσιεύσει ένα TikTok «σχετικά με το να παίρνεις τακτικά την πίτσα σου στο μεσημεριανό γεύμα» που είχε γίνει viral.

«Και ήθελα να επικοινωνήσω για να επανορθώσω», πρόσθεσε ο Erwin στο μήνυμα, μαζί με έναν σύνδεσμο στο viral βίντεο του.

Το μήνυμα προκάλεσε απάντηση από τον Ντίλαν, ο οποίος απάντησε: «Αυτό είναι καταπληκτικό! Χαχα. Φυσικά και σε θυμάμαι», πριν προσθέσει ότι έχει δει μερικά από τα TikToks του Erwin. Ο Dylan αποκάλυψε επίσης ότι θυμόταν τον εκφοβισμό, αλλά δεν είχε ιδέα ότι ήταν ο Erwin που συνήθιζε να του κλέβει το γεύμα.

«Την επόμενη φορά που θα είμαι στην Tulsa, η πίτσα θα είναι κερασμένη», πρόσθεσε ο Dylan.

Σε απάντηση, ο Erwin υποσχέθηκε ότι η πίτσα θα είναι κερασμένη από αυτόν, πριν πει στον πρώην συμμαθητή του ότι θέλει να «το τελειώσει αυτό». Σε ένα άλλο βίντεο που ακολούθησε, ο Erwin ενημέρωσε τους οπαδούς του και όσους έχουν επενδύσει στην ιστορία ότι αυτός και ο Dylan «έχουν επίσημα ορίσει ημερομηνία» και ότι αυτός και ένας φίλος του σχεδίαζαν να οδηγήσουν τέσσερις ώρες από την Οκλαχόμα στο Κάνσας Σίτι στις 14 Μαΐου για να συναντήσουν τον παιδικό του φίλο.