Στην Ισπανία έχουν ένα ρητό: ό,τι γίνεται στο Μπενιδόρμ, μένει στο Μπενιδόρμ. Βέβαια, στην υπόθεση του Πολ Μπίσοπ, ενός 63χρονου από τη Βρετανία, μια ξέφρενη βραδιά του στο ισπανικό θέρετρο, τον ακολουθεί ως τώρα.

Στα 52 του πήγε για διακοπές στην Ισπανία και εκεί κατά τη διάρκεια ενός ξενυχτιού με πολύ ποτό έχασε τα ψεύτικα δόντια του που κατέληξαν σ’ έναν σκουπιδοτενεκέ καθώς έκανε εμετό. Βέβαια, η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν είδε τη μασέλα να εμφανίζεται στην ταχυδρομική θυρίδα του… 11 χρόνια αργότερα.

Ο Μπίσοπ μιλώντας γι’ αυτή την παράξενη ιστορία υποστήριξε πως… αρρώστησε αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα μηλίτη το 2011. Ανέφερε, επίσης, πως έμεινε με το… στόμα ανοιχτό όταν είδε τα δόντια του.

Τα δόντια του βρέθηκαν σε χωματερή της περιοχής και οι ισπανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το εύρημα. Έτσι έκαναν ελέγχους DNA και τελικά εντόπισαν τον άνδρα που μένει στην πόλη Στάλιμπριτζ στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

«Ήπια αρκετό μηλίτη και αποφάσισε πως έπρεπε να… βγει προς τα έξω», τόνισε ο Μπίσοπ στο BBC και συνέχισε: «Ο κάδος ήταν το πιο κοντινό πράγμα σε εμένα εκείνη τη στιγμή. Κι όταν πήγαμε στο επόμενο μπαρ, ο φίλος μου γύρισε και με ρώτησε που ήταν τα δόντια μου». Πρόσθεσε, δε, πως τα αναζήτησαν για ώρα, αλλά δεν τα βρήκαν πουθενά.

Όταν τα είδε πρόσφατα στο ταχυδρομείο του «πίστεψα πως μου έκαναν φάρσα. Βρήκαν, όμως, το DNA μου και τη διεύθυνσή μου και τα έστειλαν. Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συνέβη. Τώρα, πλέον όλοι γνωρίζουν για τα δόντια μου. Ίσως να πρέπει να ανοίξω κι ένα μουσείο με τα δόντια μου τόσες φορές που τα έχω χάσει», τόνισε.