Μια νεαρή TikToker δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της με το θράσος και την αγένεια ενός άνδρα με τον οποίο θα έβγαινε ραντεβού αλλά εν τέλει του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Η Luna μετέφερε στους ακολούθους της μία (εξαιρετικά) κακή εμπειρία από γνωριμία μέσω του δημοφιλούς social media η οποία όπως παραδέχθηκε και η ίδια… δεν πήγε πολύ καλά.

Η Luna μοιράστηκε την ιστορία «τρόμου» λέγοντας ότι πριν προλάβουν να πιουν ένα ποτό μαζί, το ραντεβού έληξε απότομα μέσα σε 15 λεπτά.

Η νεαρή εξήγησε: «Τον προσκάλεσα να έρθει στο μαζί με εμένα και μια παρέα φίλων μου σε ένα μπαρ. Του είπα να βρεθούμε στο σπίτι μου πριν πάμε όλοι στο μπαρ. Μια από τις φίλες μου ήταν παρούσα όταν του ζήτησα να φύγει».

@notsimpqueen7

he also wrote his phone number on the seat?? my weirdo radar was spot on 🙂

♬ original sound – Lulu

Το άσχημο συναίσθημα που επαληθεύτηκε

H νεαρή σε ένα βίντεο που έχει 3,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok εξήγησε ότι είχε ένα κακό συναίσθημα για αυτό το ραντεβού και ζήτησε από τον άνδρα να φύγει από το σπίτι της. «Απλώς δεν το ένιωθα, δεν ήθελα να έχω μια άσχημη νύχτα, οπότε του είπα “μπορείς σε παρακαλώ να παραγγείλεις ένα Uber και να φύγεις;”»

Η Luna δεν ήθελε να πει στο ραντεβού της τον πραγματικό λόγο που τον απέρριψε. Έφτιαξε μια δικαιολογία και είπε: «Δεν νιώθω άνετα να κάνω παρέα με έναν άντρα γιατί είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην μου».

@notsimpqueen7

Reply to @doctorhardcock #greenscreen take whoever’s side. i probably could’ve been nicer but he ruined TWO of my favorite lipsticks 🤷🏼‍♀️

♬ original sound – Lulu

Λίγο μετά την αποχώρηση του άνδρα, ανακάλυψε ότι είχε χρησιμοποιήσει το κραγιόν της για να αφήσει ένα μήνυμα κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας στο μπάνιο της.

Η TikToker εξήγησε: «Λοιπόν αυτό που έγραψε ήταν “θέλει ακόμα τον πρώην της, τρέξε” και μετά συμπεριέλαβε τον αριθμό τηλεφώνου του για να μπορεί να πει σε όλους την ιστορία».

Πολλοί χρήστες συντάχθηκαν με την κοπέλα λέγοντας ότι πήρε τη σωστή απόφαση που έδιωξε τον άντρα από το σπίτι.