Η Bailey ανάρτησε στο TikTok ένα βίντεο με θέμα τα όρια που μπαίνουν σε ένα γάμο και τους κανόνες που ακολουθεί η ίδια και ο σύζυγός της. «Κανόνες που έχουμε εγώ και ο σύζυγός μου στον γάμο μας και εξοργίζουν τους ανθρώπους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Στο βίντεο, η Bailey αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι δεν έχει φίλους του αντίθετου φύλου και αυτό αφορά και τον χώρο εργασίας τους. Παράλληλα, δεν αφήνει ο ένας τον άλλον να βρίσκεται μόνος του με άτομο που αντίθετου φύλου.

Τέλος, απαγορεύεται να στέλνουν μηνύματα σε άτομα του αντίθετου φύλου χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος σύντροφος.

Σε ένα ακόμη βίντεο, υποστηρίζει ότι απαγορεύεται και η επίσκεψη σε…. πονηρές σελίδες για τους δύο συντρόφους.

Ο μεγάλος κανόνας, σύμφωνα με την ίδια, είναι να βάζουν πάντα ο ένας τον άλλον πρώτο, ακόμη και πάνω από τους γονείς τους.

Οι κανόνες της δίχασαν τους σχολιαστές

Το βίντεό της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.000.000 views και έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση στα σχόλια.

Αρκετοί είναι εκείνοι που βρίσκουν τους κανόνες της κάπως υπερβολικούς με κάποιον να σχολιάζει: «Πες μου ότι δεν εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου χωρίς να μου πεις ότι δεν εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου».

«Αυτό ακούγεται σαν ανασφάλεια», έγραψε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Λυπάμαι αλλά αυτό είναι εντελώς τρελό».

Κάποιος άλλος πάντως συμφώνησε με όλους τους κανόνες της. «Και αυτό κυρίες και κύριοι είναι σεβασμός προς τον σύντροφό σου», ήταν ένα δεύτερο σχόλιο υπέρ της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.