Είναι μια τιμωρία που έχει εγείρει έντονη κριτική μιας και ο πατέρας που ανάγκασε τον γιο του να ζητήσει συγνώμη για το bullying που έκανε σε συμμαθητές του, είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως «SS Cowboy», είναι δηλαδή ναζιστής. Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία, ποζάρει –στη μέση- με φίλους του, φορώντας μπλούζα με τη σβάστικα.

Όπως και να’χει πάντως, ο Timothy Robenhorst από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ τιμώρησε τον γιο του Kayden, αναγκάζοντάς τον να κρατήσει ένα πόστερ στο οποίο έγραφε ότι είναι ένοχος για το bullying που έκανε σε συμμαθητές του.

Όπως γράφει στο πόστερ, στο πλαίσιο της τιμωρίας του είναι να ξυπνάει στις 4:30 το πρωί, να τρέχει περίπου ένα μίλι, να κάνει 50 πους απς με τις γροθιές του, να κάνει δουλειές στο σπίτι και να ασχολείται με τις εργασίες του κήπου.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook λαμβάνοντας ποικίλα σχόλια: άλλοι επικροτούσαν την ενέργεια του πατέρα και άλλοι πάλι όχι. Μερίδα χρηστών, τόνισαν ότι αυτό θα το διδάξει πολλά, ενώ άλλοι σημείωναν ότι ένα απλό συγνώμη θα ήταν αρκετό.