Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε εκνευριστεί με ένα αγοράκι το οποίο λόγω της ανυπομονησίας του και της χαράς του, δεν περίμενε το σήμα των διοργανωτών κατά τη διάρκεια εγκαινίων και έκοψε την κορδέλα.

Ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπος ξανά με ένα… κορδέλα gate και οι σεκιούρι έτρεχαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χθες (28/10) εγκαινίασε ένα πάρκο στην Άγκυρα. Εκεί υπήρχε ένα παιδάκι που έκοψε την κορδέλα βιαστικά, όχι μια αλλά δυο φορές παρά τις συστάσεις του Τούρκου προέδρου.

Και μπορεί να δημιουργήθηκε ένα μικρό θέμα, ωστόσο δεν πήρε την έκταση που είχε πάρει η πρώτη φορά που συνέβη το αντίστοιχο καθώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκρατήθηκε.

Την πρώτη φορά που ο ανυπόμονος μικρός έκοψε την κορδέλα, ο Ερντογάν αρκέστηκε να του πει: «Κρίμα» και να τον ρωτήσει γιατί βιάστηκε τόσο πολύ. Οι σεκιούριτι που αντίκρισαν το σκηνικό έτρεχαν πανικόβλητοι να φέρουν καινούργια κορδέλα.

«Δεν πρέπει να τούς δίνουμε τα ψαλίδια» του τόνισε ο Μουσταφά Σεντόπ, πρόεδρος Βουλής και ο Ερντογάν του είπε να μην του πάρουν το ψαλίδι από το χέρι. Ο Σεντόπ τον προειδοποίησε πως ο μικρός θα κόψει ξανά την κορδέλα.

Αφού η κορδέλα αντικαταστάθηκε, ο μικρός έκοψε και δεύτερη φορά την κορδέλα επιβεβαιώνοντας έτσι τον Μουσταφά Σεντόπ.