Ενα άγαλμα που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον διάσημο πυγμάχο Μάικ Τάισον, κατέληξε να χλευάζεται από τους θαυμαστές για την έλλειψη ομοιότητας.

Συγκεκριμένα, ο «Iron Mike» τιμήθηκε με ένα άγαλμα τριών μέτρων, μπροστά στην «Mulberry’s Pizzeria» στο «Resorts World» στο Λας Βέγκας για τη λαμπρή του καριέρα στα ρινγκ.

Αν και το άγαλμα περιλαμβάνει το περίφημο τατουάζ του προσώπου του Τάισον, πολλοί επικρίνουν τον γλύπτη λέγοντας ότι δεν είχε ανάλογη επιτυχία σε πολλά άλλα μέρη του σώματος του.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με το άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που εγκαινιάστηκε στο αεροδρόμιο της Μαδέρας το 2017 και δεν είχε ανάλογη επιτυχία.

«Ο ίδιος γλύπτης με το άγαλμα του Κριστιάνο έκανε και του Τάισον;» «Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει με τίποτα στον Τάισον», ήταν μερικά από τα πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Μέσα σε όλα αυτά δεν μπορούμε και να μην σημειώσουμε και το θόρυβο που έγινε με το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που έγινε αντικείμενο χλευασμού από τον βρετανικό Guardian.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.