Φριχτό τέλος είχε ένα αγόρι σε χωριό της Ινδίας, το οποίο ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από έναν ελέφαντα που στράφηκε κατά του συγκεντρωμένου πλήθους.

Οι κάτοικοι προσπαθούσαν να κάνουν τους ελέφαντες να περάσουν γρήγορα τον δρόμο στην περιοχή Ασάμ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνεται ο ένας ελέφαντας να απομακρύνεται από τους υπόλοιπους και να στρέφεται προς τον συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος αρχίζει να τρέχει φωνάζοντας.

Ο τεράστιος ελέφαντας πηγαίνει τότε προς ένα αγόρι που σκόνταψε και έπεσε όταν κάποιος άλλος τον έσπρωξε, προσπαθώντας να σωθεί.

Ο ελέφαντας ποδοπάτησε στη συνέχεια το παιδί μέχρι θανάτου.

Το παιδί, το όνομα και η ηλικία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Περίπου 100 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στην Ινδία από ελέφαντες. Ο αριθμός ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος και να φτάνει τους 300 νεκρούς, σύμφωνα με την οργάνωση WWF.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.