«Είναι όνειρο;», αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα του γνωστού κωμικού μετά την αποφυλάκισή του, με την Daily Mail να δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα και τις πρώτες εικόνες του Μπιλ Κόσμπι.

Τον βλέπουμε να τρώει πίτσα και να κάθεται στο κρεβάτι του με τη στολή της φυλακής, απολαμβάνοντας ξανά τη ζωή ως ελεύθερος άνθρωπος

Βίντεο με τις πρώτες στιγμές του Μπιλ Κόσμπι μετά τη φυλακή: Κάθεται στον καναπέ, τρώει πίτσα

Έχοντας περάσει τρία σχεδόν χρόνια στη φυλακή, ο τρόφιμος με αριθμό NN7687 είναι πλέον ελεύθερος. Δεν ήθελε μάλιστα τίποτα σπέσιαλ για την αποφυλάκισή του, ήθελε απλώς να γυρίσει στο σπίτι του, στον καναπέ του, και να φάει την αγαπημένη του πίτσα.

Οι εικόνες καταγράφηκαν λίγες μόλις ώρες μετά την αποφυλάκιση του 83χρονου Μπιλ Κόσμπι και τον βλέπουμε να κάθεται στο κρεβάτι του, με τη στολή της φυλακής ακόμα φορεμένη, και να γεύεται ένα κομμάτι πίτσα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στη βρετανική ιστοσελίδα, ο φίλος και εκπρόσωπος του ηθοποιού, Andrew Wyatt, μοιράστηκε τις πρώτες πληροφορίες για τον Κόσμπι.

Περιέγραψε τι έκανε όταν είδε τη σύζυγό του Camille εδώ και 57 χρόνια. «Andrew, είναι όνειρο αυτό;», του είπε μόλις μπήκαν στο ταξί από τη φυλακή για το σπίτι, «εσύ είσαι αληθινός;», συνέχισε ο Κόσμπι. «Αληθινός είμαι, άγγιξέ με», του απάντησε ο φίλος του.

«Κοίτα, κάποιες φορές οι άνθρωποι νιώθουν πράγματα στα όνειρά τους», συνέχισε ο Κόσμπι, για να τον καθησυχάσει ο Wyatt: «Κύριε Κόσμπι, αυτό είναι αληθινό. Είστε ελεύθερος».

«Τι κάνει η κυρία Κόσμπι;», τον ρώτησε. Την απάντηση θα έπαιρνε 24 ώρες αργότερα, όταν θα ξανάβλεπε τη 77χρονη σύζυγό του. Δεν την είχε δει από τη δίκη του 2018, δεν άφηνε τη γυναίκα ή τις κόρες του να τον δουν μέσα στη φυλακή.

Ο Wyatt περιέγραψε τη συνάντηση του ζεύγους «σαν να βλέπεις εφηβικό έρωτα. Ο τρόπος που τον άγγιζε και του έλεγε ‘‘Μπίλι’’. Εκείνος της είπε ‘‘αγαπημένη μου Camille’’»…