Το όνομα του Bob Marley θα αναβιώσει στις τάξεις του μάρκετινγκ-ως το πρόσωπο σε μια παγκόσμια μάρκα μαριχουάνας.

Οι κληρονόμοι του θρύλου της ρέγκε υπέγραψαν μια συμφωνία για τη δημιουργία του Marley Natural, μια γραμμή παραγωγής μαριχουάνας που καλλιεργείται στην Τζαμάικα.

Η εταιρεία, Privateer Holdings, σχεδιάζει να βγάλει στην παραγωγή και μια σειρά από προϊόντα υπό το δυνατό όνομα του Marley, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ομορφιάς και μια σειρά από αξεσουάρ, αλλά και αυθεντική μαριχουάνα από τη γενέτειρα του θρύλου, Τζαμάικα.

Η σειρά θα βγει στη παραγωγή τον επόμενο χρόνο ενώ το αποκλειστικό deal έκλεισε από την κόρη του Cedella και τον γιο του Rohan.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε στον κόσμο να κατανοήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει το συγκεκριμένο βότανο», σημείωσε η κόρη του συμπληρώνοντας ότι το όνομά του και η κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω του θα χρησιμοποιηθούν για να ανοίξει περισσότερο η συζήτηση για την κάνναβη και να σταματήσει η απαγόρευσή της.

Από τη μεριά της η σύζυγος του θρυλικού σταρ, Rita σημείωσε: «Ο σύζυγός μου πίστευε πως το βότανο αυτό ήταν ένα φυσικό μέρος της ζωής και ένιωθε πως ήταν κάτι σημαντικό για τον κόσμο».