Ένα βίντεο με τις δραματικές προσπάθειες ενός αστυνομικού να βγάλει έναν οδηγό από το αυτοκίνητό του, το οποίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που καταγράφηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ την περασμένη Κυριακή φαίνεται ο αστυνομικός Luke Pauly να τρέχει προς το φλεγόμενο αυτοκίνητο και να βγάζει τον άντρα που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Ένα διαφορετικό βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα στη στολή του αστυνομικού καταγράφει επίσης τα δευτερόλεπτα της διάσωσης.

Το αυτοκίνητο έχει τυλιχτεί στις φλόγες και βγαίνει πυκνός καπνός, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο έχει σταματήσει.

Ο 30χρονος Pauly τρέχει προς το αμάξι. Άνθρωποι στον δρόμο του λένε ότι κάποιος είναι μέσα σε αυτό, το οποίο φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο. «Είναι στο αυτοκίνητο;», ακούγεται να ρωτά ο αστυνομικός.

Καθώς πλησιάζει, ένας άντρας φαίνεται στην πλευρά του συνοδηγού. Ο άντρας αυτός ήταν ο οδηγός, ο οποίος πιθανόν να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού λόγω της σύγκρουσης.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ενός άλλου αστυνομικού, ο Pauly φαίνεται να τραβά τον άντρα μακριά από το αυτοκίνητο, σέρνοντάς τον στο δρόμο μέχρι να αποκτήσουν μια απόσταση ασφαλείας από τη φωτιά.

«Φοβήθηκα ότι θα ανατιναζόταν», είπε στο κανάλι FOX 2.

Ο οδηγός αναρρώνει και κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε στη διάρκεια του τροχαίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο αστυνομικός δήλωσε πως τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ πιο σοβαρά αν είχαν φτάσει στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα. «Χαίρομαι που φτάσαμε εκεί», είπε ο Pauly.