Ένας άντρας από την Κίνα ανακάλυψε με τρόμο, ότι η φαγούρα που ένιωθε για αρκετές ημέρες στο δέρμα του, μετά την επιστροφή του από ένα ταξίδι στην Αφρική δεν ήταν άλλο από… 20 ζωντανά σκουλήκια, τα οποία ζούσαν μέσα του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, ο άντρας από την περιοχή Guangzhou της Κίνας πήγε στο γιατρό γιατί υπέφερε από επώδυνες φουσκάλες στο δέρμα του, οι οποίες εμφανίστηκαν όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι διάρκειας έξι μηνών στην Αφρική.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο δερματολόγος που τον εξέτασε, ανακάλυψε ότι οι πληγές δεν ήταν άλλο από… ζωντανά σκουλήκια, που ζούσαν κάτω από το δέρμα του στην περιοχή της κοιλιάς και του δεξιού του μηρού.

Μια εξέταση αίματος αποκάλυψε υψηλά επίπεδα ηωσινόφιλων, λευκών αιμοσφαιρίων που καταπολεμούν τα παράσιτα και τις λοιμώξεις, γεγονός που επιβεβαίωσε τη διάγνωση του γιατρού.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε μικρή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των «ξένων σωμάτων» από το σώμα του. Τα σκουλήκια απεδείχθη ότι ήταν ένα είδος προνύμφης μύγας, που τρέφεται με ζωντανό ανθρώπινο ιστό.

(Φωτογραφία αρχείου)