Ήταν κανονικά μια ιστορία για τα Ρεκόρ Γκίνες, μόνο που εξελίσσεται σε θρίλερ επικών προδιαγραφών.

Για τη γυναίκα από τη Νότια Αφρική ο λόγος, που ισχυρίζεται ότι έφερε στον κόσμο 10 μωρά, και τώρα τα βάζει με τον πατέρα, ο οποίος εκφράζει από την πρώτη στιγμή την ανησυχία του ότι όλο αυτό είναι στημένο και πλαστό.

Εκείνη επιμένει πως γέννησε δεκάδυμα, φοβάται όμως την οικογένεια του πατέρα και παραμένει κρυμμένη…

Θρίλερ με τη γυναίκα που γέννησε 10 παιδιά: Δεν τα έχω δει ακόμα, λέει ο άντρας της

Ο πατέρας Teboga Tsotetsi είχε βγει νωρίτερα μέσα στη βδομάδα για να ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει να δωρίζει λεφτά στην Gosiame Thamara Sithole, καθώς όπως λέει δεν του έχει δείξει ακόμα τα 10 παιδιά του, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει μία βδομάδα από τη γέννα.

Ο Tsotetsi ισχυρίζεται ότι τελευταία φορά που είδε τη Sithole ήταν στις 7 Ιουνίου, πριν τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Πρετόρια για να γεννήσει τα 7 αγόρια και τα 3 κορίτσια της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, που επικαλείται τοπικό μέσο (Pretoria News).

Ο Tsotetsi δήλωνε πανευτυχής, δεν μπορούσε ωστόσο να δει τα παιδιά του εξαιτίας των περιορισμών του κορονοϊού. Την Τρίτη βγήκε όμως και είπε πως τα μωρά δεν υπάρχουν.

Προσπάθησε, όπως λέει σε γραπτή δήλωση, να επισκεφτεί τη σύντροφό του για να δει τα παιδιά, εκείνη όμως δεν δεχόταν. «Η οικογένεια έχει καταλήξει πως δεν υπάρχουν δεκάδυμα», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Sithole περνά τώρα στην αντεπίθεση. Μίλησε σε δημοσιογράφο από μυστική τοποθεσία και είπε πως κρύβεται ακριβώς λόγω του Tsotetsi και της οικογένειάς του.

Πολλά μέλη του ευρύτερου κύκλου ισχυρίζονται πάντως ότι η γυναίκα γέννησε δεκάδυμα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 8 παιδιών της Nadya Suleman από το 2009.

Ούτε τα μωρά έχουμε δει ωστόσο ως τώρα, ούτε κάποια επίσημη αρχή έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.