Ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί όταν συνειδητοποίησε τη γκάφα που είχε κάνει με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της με εσώρουχα, τις οποίες έστειλε κατά λάθος στον personal trainer της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Gemma Hill στο Heart West Midlands εξήγησε σε ένα viral TikTok βιντεάκι ότι ο νέος της γυμναστής της ζήτησε να τραβήξει φωτογραφίες της με εσώρουχα προκειμένου να παρακολουθεί την πρόοδό της.

Έκανε λοιπόν όπως της πρότεινε. Πόζαρε για φωτογραφίες μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Και τις φωτογραφίες αυτές τις έστειλε στον γυμναστή της. Η απάντησή του όμως την έκανε να νιώσει απαίσια.

Εκείνος της εξήγησε πως δεν χρειαζόταν να του στείλει τις φωτογραφίες της με εσώρουχα και ότι τώρα η κοπέλα του τον «ανέκρινε», ρωτώντας «ποια είναι αυτή η τύπισσα».

Στο βίντεό της, η Gemma θυμάται ότι ο personal trainer την είχε συμβουλεύσει «μη ρουφιέσαι, μην τραβάς τις καλές γωνίες, να είσαι απλώς ειλικρινής» προτού τραβήξει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ωστόσο, όταν τις έλαβε αυτές τις φωτογραφίες, εκείνος έσπευσε να τονίσει ότι προορίζονταν μόνο για εκείνη προκειμένου να έχει κάτι να συγκρίνει και ότι εκείνος δεν χρειαζόταν να τις δει.

«Γεια, σόρι Gem, εννοούσα τράβα φωτογραφίες για σένα, όχι να τις στείλεις σε εμένα. Έτσι ώστε να τσεκάρεις την πρόοδό σου», ήταν η απάντησή του.

Η ντροπιασμένη Gemma έγραψε με τη σειρά της: «Θεέ μου, συγγνώμη. Νόμιζα ότι έπρεπε να τις στείλω σε εσένα. Τόσο ντροπιαστικό. Συγγνώμη».

Εκείνος πάντως είδε την αστεία πλευρά της υπόθεσης. «Lol, όχι δεν ζητάω από πελάτες να μου στέλνουν φωτογραφίες με εσώρουχα. Έτρωγα με την κοπέλα μου και με ρωτούσα ποια είναι αυτή η τύπισσα».

«Πώς γυρνάω πίσω» είναι ο τίτλος του βίντεο της Gemma. «Ειλικρινές λάθος και καλός άνθρωπος που το διευκρίνισε», σχολίασε κάποιος. «Αυτό με έχει κάνει να γελάω τα τελευταία 30 λεπτά» έγραψε κάποιος άλλος.