Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ πήγε σε εφηβικό πάρτι γενεθλίων και «βίασε ένα 17χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια άλλου παιδιού», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 43χρονη Jessica Rae Good συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο 17χρονος ενημέρωσε τον υπεύθυνο του σχολείου ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε πάρτι που έλαβε χώρα σε κατοικία το Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας. Η Good τα έπινε με παρέα πριν πάει ακάλεστη στο πάρτι στις 9 Μαΐου, όταν ο φίλος της επέστρεψε σπίτι του για να κοιμηθεί.

«Επιστρέφοντας στο σπίτι μεθυσμένη, η Good άρχισε να κάνει παρέα με τα ανήλικα, προβαίνοντας σε εξαιρετικά ανάρμοστα σεξουαλικά σχόλια και δίνοντας στο 17χρονο θύμα αλκοόλ», γράφει στην ανακοίνωσή του ο σερίφης.

Ένα 12χρονο κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποκοιμηθεί στο σπίτι, όταν την ξύπνησαν οι ήχοι δύο ανθρώπων που έκαναν σεξ. Η μικρή ήταν ακριβώς δίπλα και είπε πως κάποια στιγμή ο 17χρονος της ψιθύρισε να τον βοηθήσει.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι είχε επίσης αποκοιμηθεί από το αλκοόλ και ξύπνησε με την 43χρονη πάνω του. Δήλωσε επίσης πως δεν μπορούσε να την απωθήσει εξαιτίας του βάρους της. Ο σερίφης επιβεβαίωσε πως η Good είναι πάνω από 110 κιλά.

Όταν τελείωσε η σεξουαλική επίθεση, η 43χρονη μάζεψε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι της.

Όταν τη συνέλαβαν, δήλωσε πως δεν θυμόταν τίποτα για το γεγονός. Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου…