Η Ινδία, όπως κάθε χώρα, έχει και τα δικά της σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ότι οι πόλεις έχουν μετατραπεί σε απέραντα δημόσια ουρητήρια. Αντρες όλων των ηλικιών, ανακουφίζονται δημοσίως δημιουργώντας, εκτός των άλλων, και μια αντιαισθητική εικόνα ενώ ταυτόχρονα τίθεται και θέμα υγιεινής.

Καμπάνιες που επιχειρούσαν να πείσουν τους Ινδούς να χρησιμοποιούν τα δημόσια ουρητήρια και όχι τους δημόσιους δρόμους, απλά απέτυχαν.

Ετσι, χρειαζόταν μια ριζοσπαστική λύση: τη στιγμή που κυβερνητικοί αξιωματούχοι έξυναν τα κεφάλια τους για να βρουν μια καλύτερη λύση, μια ομάδα ακτιβιστών που ονομάζεται Clean India πήρε την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια της και ιδού το αποτέλεσμα.

Με ειδικές υδροφόρες, τις οποίες έχουν ονομάσει «pissing tankers», κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης Μουμπάι και ψεκάζουν με δύναμη όποιον τσακώνουν να κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει σε κλειστό χώρο…

 Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.