Ένας κροίσος από το Λας Βέγκας διεξάγει ολομέτωπη επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του και μοντέλου του Instagram όταν η πεντάμηνη σχέση τους πήρε τέλος.

Ο 59χρονος Stephen Cloobeck, πρώην ιδιοκτήτης των Diamond Resorts, κατέθεσε δύο μηνυτήριες αναφορές κατά της Stefanie Gurzanski, όπου την κατηγορεί πως του έφαγε πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε δώρα και ταξίδια.

Αλλά και ότι κακομεταχειρίστηκε την έπαυλή του, το ιδιωτικό του τζετ και τη σουίτα του στο MGM Grand του Λας Βέγκας, κάνοντάς τα φόντο για τις προκλητικές φωτογραφίες της.

Η 26χρονη ισχυρίζεται πως ο Cloobeck, ο οποίος πούλησε την επιχείρησή του το 2016 έναντι 2,2 δισ. δολαρίων, είναι απλώς ένας πικραμένος πρώην που έχει ορκιστεί να την εκδικηθεί από τη στιγμή που τον χώρισε τον Δεκέμβριο.

Τα πράγματα μεταξύ τους κατέληξαν τόσο άσχημα που εκείνη έβγαλε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τον Ιανουάριο, μετά την πρώτη φορά που την έσυρε στα δικαστήρια. Ο δικηγόρος της μάλιστα, Arthur Barens, λέει πως η κοπέλα φοβάται ακόμα και για τη ζωή της.

«Ήθελε να την ελέγχει», δηλώνει ο Barens στην εφημερίδα New York Post, αποκαλύπτοντας πως της τηλεφωνούσε 15 φορές τη μέρα και της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Ο πικρόχολος χωρισμός έχει προκαλέσει μια λυσσαλέα δικαστική μάχη, καθώς ο κροίσος την κυνηγάει πια για όλα. Ακόμα και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έβγαλε στο σπίτι του και ισχυρίζεται πως του ανήκουν τα δικαιώματα.

Την κατηγορεί για απάτη, καταπάτηση ιδιοκτησίας και άλλα πολλά, αξιώνοντας αποζημίωση ακόμα και για τα πανάκριβα δώρα που της έκανε, συνολικής αξίας, όπως γράφει στη μήνυση, 1,3 εκατ. δολαρίων.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη Ιουλίου ως και τα μέσα Δεκεμβρίου. Όταν τον χώρισε, εκείνος θύμωσε και υποσχέθηκε να την εκδικηθεί. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον εκείνη.