Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν όλα στον κόσμο πλέον, γι’ αυτό είπαν να… μεγαλώσουν και τα παιδιά γρηγορότερα. Αμερικανοί θέλησαν να βάλουν τα κοριτσάκια στο ρόλο της μητέρας έστω και όση ώρα διαρκεί το παιχνίδι τους με τις νέες κούκλες που κατασκεύασαν.

Μόλις το αντίκρισαν γονείς, αλλά και οι υπόλοιποι καταναλωτές όταν σέρφαραν στο ίντερνετ, προκλήθηκε σάλος. Οι αντιδράσεις ήταν ουκ ολίγες. Σε αρκετά sites είδαν να κυκλοφορεί μία κούκλα με πέος! Άλλοι που δεν το είχαν προσέξει και την παρήγγειλαν βίωσαν την… αποκάλυψη. Μόλις τα παιδιά τους την ξέντυσαν για να της αλλάξουν πάνα κατάλαβαν ότι το παιχνίδι διαθέτει όλα όσα έχει ένα μωρό αγοράκι.

Πολλοί τόνισαν ότι η εταιρεία που κατασκευάζει το προϊόν «You & Me Mommy Change My Diaper Boy Doll» θα έπρεπε να έχει μια προειδοποιητική ένδειξη στη συσκευασία ότι τα παιδιά θα αντικρίσουν ένα ανδρικό μόριο.

Τα αρνητικά σχόλια έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, αλλά πάντα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ακατάλληλο για ένα παιδί να αντικρίσει ένα γυμνό μωρό, όπως θα ήταν στην πραγματικότητα», λέει η συγγραφέας Μόνικα Μπέγερ. «Επειδή η λέξη πέος μπορεί να ακούγεται “περίεργα” για ένα μικρό παιδί δε σημαίνει ότι είναι κακό να το δει. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους στα παιδιά από μικρή ηλικία», υποστηρίζει ο σεξολόγος δρ. Λόγκαν Λέφκοφ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.