Συγχαρητήρια και ευχές για βίο ανθόσπαρτο δέχονται δύο εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους που γνωρίστηκαν στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok και παντρεύτηκαν προσφάτως στο Λας Βέγκας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο 24χρονος Gunnar Michels ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου έλεγε πως θα ήθελε να παντρευτεί μια άγνωστη από το κοινωνικό μέσο, μιας και πιστεύει πως ο κόσμος «παίρνει πολύ σοβαρά τη ζωή».

«Θέλω να παντρευτώ κάποια από το TikTok. Όχι, αλήθεια», έγραψε, «θα πετάξουμε μαζί, όποια κι αν είσαι, στο Λας Βέγκας, όπου θα παντρευτούμε».

Το βίντεο έγινε viral, ο νεαρός έλαβε εκατοντάδες προσωπικά μηνύματα και αυτό που τον κέρδισε ήταν της Danielle Elleinad, η οποία του απάντησε με δικό της βίντεο, όπου του έλεγε πως είναι επίσης 24 ετών.

«Ξέρω ότι εγώ πρέπει να είμαι αυτή που θα κάνει αυτή την τρελή περιπέτεια με σένα, επειδή τίποτα στη ζωή δεν έχει υπάρξει πολύ σοβαρό για μένα και πάντα ήθελα να παντρευτώ με έναν τρελό, χαζό τρόπο, σαν το Βέγκας», έλεγε η Elleinad.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κάποια στιγμή από κοντά και εκείνος της έκανε αμέσως πρόταση γάμου. Την οποία αποδέχτηκε η 24χρονη με χαρά.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο κράτησαν μερικές βδομάδες και η τελετή έγινε τελικά του Αγίου Βαλεντίνου. Εκείνος έγραψε πως δεν θα μπορούσε να είχε βρει καλύτερη γυναίκα.

@daniiiellelele

I’m married now lol @gunnar.michels marriedinvegas #lifeisshort #alwayssayyes #lifesagame

♬ Up – Cardi B

Εκείνη του απάντησε εξίσου τρυφερά: «Είμαι ευγνώμων που θα είμαι για πάντα κομμάτι της ζωής σου».

Η ιστορία τους δεν είναι συνηθισμένη, ο κόσμος την αγάπησε ωστόσο και οι περισσότεροι τους ευχήθηκαν να παραμείνουν για πάντα μαζί…