Πήρε τη μόλις 8 εβδομάδων κορούλα του και την «ταρακούνησε τόσο δυνατά μέχρι θανάτου», την ώρα που η μητέρα έκανε πως δεν έβλεπε.

Η Holly Roe υπέστη θανάσιμα χτυπήματα στο κεφάλι και βρέθηκε με 11 σπασμένα πλευρά. Έφυγε από τον κόσμο πριν καλά-καλά έρθει σε αυτόν.

Ο 32χρονος πατέρας Michael Roe κατηγορείται τώρα πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ταρακούνησε βιαίως το παιδί του. Αλλά και η 22χρονη μητέρα Tiffany Tate ελέγχεται, καθώς φέρεται να επέτρεπε την κακοποίηση του βρέφους.

Η υπόθεση του Σεπτεμβρίου του 2018 εκδικάζεται αυτές τις μέρες σε αγγλικό δικαστήριο. Η Holly γεννήθηκε εκείνο τον Ιούλιο και μάλιστα 2 μήνες πρόωρα. Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από έναν μήνα σχεδόν, τον Αύγουστο, και μερικές βδομάδες μετά θα ήταν νεκρή.

Αιτία θανάτου ήταν το βίαιο ταρακούνημα του μωρού, σύμφωνα με τη δικογραφία. Η μητέρα είπε στη δικαστική αίθουσα ότι το παιδί έμοιαζε καλά λίγες ώρες πριν φύγει από τον κόσμο.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει ανατριχίλες στο ανατολικό Σάσεξ. Τώρα η μαμά λέει πως είχε πρόβλημα να δεθεί με το παιδί της, κάθε φορά που εκείνο έκλαιγε η Tiffany θύμωνε και πανικοβαλλόταν.

Αλλά και ο πατέρας έχανε την ψυχραιμία του με το βρέφος. Η ιατροδικαστική έκθεση μίλησε για «πολλαπλά σημάδια τραύματος» στο μικροσκοπικό του κορμί.

Η δίκη συνεχίζεται…