Ένας άντρας έχει συλληφθεί στο Σίδνεϊ, κατηγορούμενος ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον ηλικιωμένο πατριό του, τον οποίο φέρεται να έσυρε έξω από το σπίτι, να κλώτσησε στο πρόσωπο και να τον χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δυτικό Σίδνεϊ το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 30χρονος Μαρκ Μόργκαν φέρεται να επιτέθηκε αρχικά στον 70χρονο μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια φέρεται να τον έσυρε έξω από την κατοικία και να τον κλώτσησε στο πρόσωπο, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συνέχεια πήγε ξανά μέσα στο σπίτι και χτύπησε τον ηλικιωμένο με το αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο 70χρονος να εκτοξευτεί σε απόσταση τριών μέτρων και να μείνει αναίσθητος. Ο πατριός παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος έφυγε στη συνέχεια πεζός για ένα άλλο σπίτι, όπου έσπασε τα έπιπλα και ένα παράθυρο, προκαλώντας ζημιές μεγάλης αξίας. Τελικά συνελήφθη μετά από τους αστυνομικούς μετά από μια σύντομη μάχη μαζί τους.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για διάρρηξη και επίθεση σε αστυνομικούς.

Man accused of running over stepfather in violent attack in Telopea

Shocking scenes show the moment an elderly man was bashed and then run down in Telopea in Sydney's northwest, allegedly by his stepson who's now accused of attempted murder.Police still don't know what sparked the violent rampage, but say it's a miracle the victim survived.More: 7news.link/3j7fsIV#Telopea #7NEWS

Posted by 7NEWS Sydney on Monday, February 1, 2021

Την Τρίτη εμφανίστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης αλλά δεν έκανε αίτηση για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, κάτι που και τυπικά δεν έγινε αποδεκτό. Θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 25 Μαρτίου.