Ένα βίντεο-ρεπορτάζ που αποκάλυπτε ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι στην πραγματικότητα ένας μεταμφιεσμένος άντρας 51 ετών, παιδόφιλος, ο οποίος εμφανίζεται με μάσκα εφήβου, με απώτερο σκοπό την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών, έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία έφτασε στην αλήθεια όταν συνέλαβε τον 51χρονο άντρα τη στιγμή που αυτός τραγουδούσε ένα από τα hits του on camera στο διαδίκτυο, χωρίς να φοράει τη μάσκα του!

  Όπωςμπορείτε να δείτε το βίντεο προέβαλε σχόλια ψυχολόγου που ανέλυε την διαστροφή του, μαρτυρία ενός 9χρονου κοριτσιού, σκηνές από την σύλληψή του και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας!

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, το κανάλι που έκανε την “αποκάλυψη”, το οποίο είναι σατιρικό δίκτυο ειδήσεων γνωστό για τις ψεύτικες χιουμοριστικές ειδήσεις του, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι επρόκειτο για φάρσα, την οποία μάλιστα πίστεψαν πολλοί από τους έφηβους θαυμαστές του Τζάστιν!

Ο 16χρονος Μπίμπερ είναι ο πρώτος σταρ της διαδικτυακής εποχής. Τον τελευταίο καιρό όλοι μιλούν γι αυτόν ενώ οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: κατόρθωσε να πουλήσει 850.000 αντίτυπα μέσα σε πέντε εβδομάδες με το ντεμπούτο του, “My word 2.0” ενώ συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια ακροατές live!

Η επιτυχία της -κακόγουστης- φάρσας, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι μηχανές αναζήτησης πήραν φωτιά από εκατομμύρια θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ που προσπαθούσαν να διασταυρώσουν αν αυτό που έβλεπαν ήταν πράγματι αλήθεια ή ένα ακόμα επίτευγμα της χρήσης της ιντερνετικής τεχνολογίας. Μιας τεχνολογίας που μαζί με την τεράστια δύναμή της, παρουσιάζει και μεγάλες αδυναμίες!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: Pyles-tv