Τρία μικρά εξογκώματα στην επιδερμίδα της 11 μηνών κόρης της ανακάλυψε μια μαμά την ώρα που την άλλαζε, τρία εξογκώματα που αποδείχτηκαν καρκίνος.

Σπάνιας μορφής και εξαιρετικά επικίνδυνος καρκίνος, που έφερε το μωρό να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η Grace Bridges, ενός έτους σήμερα, είδε τον καρκίνο να εξαπλώνεται σε όλο της το σώμα, όσο υπέφερε από υψηλό πυρετό και ήταν μονίμως κουρασμένη.

Οι γονείς της, Emma Bane και Adam Bridges, την πήγαν σε αναρίθμητους γιατρούς για να βρουν από τι ακριβώς έπασχε. Το μωρό δεν έτρωγε και δεν μπουσουλούσε πια, μέχρι τον Ιανουάριο, όταν ανακάλυψαν τα μικρά εξογκώματα κοντά στα γεννητικά όργανα.

The worried mum took her little girl to countless doctors but was told nothing was wrong

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Την έβαλαν επειγόντως σε παιδιατρικό νοσοκομείο του Σίδνεϊ και διαγνώστηκε με μεταστατικό ηπατοβλάστωμα, έναν σπάνιας μορφής καρκίνο που πλήττει μόλις ένα στο 1 εκατ. παιδιά.

Ο καρκίνος προχωρούσε γρήγορα, είχε προσβάλει το συκώτι, τους νεφρούς και άλλα όργανα, όλο το σώμα ουσιαστικά εκτός από τον εγκέφαλο, την καρδιά και τα κόκαλα.

Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί τίποτα παρόμοιο, σε όρους επιθετικότητας, και είπαν στους γονείς ότι το μωρό μπορεί να μην έβγαζε καν τη μέρα.

Η οικογένεια έχει περάσει πάνω από 100 μέρες στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωση του Ιανουαρίου και η μικρή παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Grace έχει υποβληθεί σε 5 εγχειρίσεις και χημειοθεραπείες και παλεύει ακόμα για να μείνει στη ζωή. Μια σελίδα έχει στηθεί για να μαζευτούν χρήματα για τις θεραπείες…