Ειδική στο σεξ λέει πως είναι ένα μοντέλο και influencer από τη Βραζιλία, που υποβλήθηκε μόλις σε ανάπλαση παρθενικού υμένα ώστε να πουλήσει την εκ νέου παρθενιά της σε έναν υπερτυχερό.

Η 26χρονη Ana Otani, Βραζιλιάνα ιαπωνικής καταγωγής, έχει δικό της κανάλι στο YouTube, όπου παρέχει συμβουλές για σεξ, αλλά και μια συνδρομητική υπηρεσία ενήλικου περιεχομένου.

Κι όλα αυτά δεν είναι προφανώς αρκετά, γι’ αυτό και ο σύντροφός της Diego Aguiar ανακοίνωσε πως τη βγάζει σε λοταρία, ώστε όλοι να έχουν «τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια γιαπωνέζα παρθένα στη ζωή τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Muito RISCO, pouco EGO!!! #riodejaneiro #porsche #Amiguinhas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Aguiar ? (@diego_) στις

Ο 34χρονος Aguiar έκανε την αμφιλεγόμενη αυτή ανακοίνωση στους 1,4 εκατ. followers του στο Instagram: «Η Japa, η σύντροφός μου, έκανε μια επέμβαση για να αναπλάσει τον υμένα της. Με άλλα λόγια, είναι και πάλι παρθένα», είπε σε ένα βίντεο με την Otani πίσω του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι η μόνη παρθένα στον κόσμο με εμπειρία». «Θα είναι η πρώτη ποτέ παρθένα σε λοταρία και μπορείς να συμμετέχεις με ένα πολύ πολύ μικρό ποσό, γιατί θέλω όλοι να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια γιαπωνέζα παρθένα στη ζωή τους», κατέληξε.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο, καθώς πολλοί το είδαν ως σεξουαλική εκμετάλλευση. Από την κατακραυγή, η ίδια αναγκάστηκε να βγει και να μιλήσει:

«Είμαι η κοπέλα με την παρθενιά. Και θέλω να κάνω αυτή τη λοταρία. Είναι το δικό μου σώμα. Οι δικοί μου κανόνες. Θέλω να κάνω σεξ με έναν άγνωστο άντρα».

Και συμπλήρωσε: «Ωστόσο, με ξέρει και με θέλει τόσο πολύ ώστε να αγοράσει έναν λαχνό. Η μόνη διαφορά με ένα one night stand είναι ότι θα είμαι νηφάλια και θα κερδίσω λεφτά».

Και καταλήγει: «Η πορνεία υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν την εφηύρα εγώ και δεν θα είμαι η τελευταία που θα το κάνει».

Για την ώρα, το ζευγάρι δεν έχει αρχίσει να πουλά λαχνούς, μια ομάδα αντρών έστησαν ωστόσο μια σελίδα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αριθμεί πλέον 15.000 μέλη…