Μαθήματα στιλ παραδίδει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών που δεν το βάζει κάτω και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται χορεύει μέχρι τελικής πτώσης.

Πρόκειται για τους Britt Katja και Günther Krabbenhöft με καταγωγή από το Βερολίνο που έχουν γίνει οι αγαπημένοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς τα συνολάκια τους είναι κομψά, ιδιόρρυθμα και σοφιστικέ. Και η Britt και ο Günther έχουν ιδιαίτερα καλό γούστο, και αγαπούν τη μόδα, και γι’ αυτόν τον λόγο δρέπουν εγκώμια για το εμπνευσμένο ligestyle τους.

Για πρώτη φορά, ο Günther έγινε viral πριν δύο χρόνια και κέρδισε τότε το προσωνύμιο «Hipster Grandpa». Αυτό το οποίο τον κρατά νέο κι ευτυχισμένο είναι ο χορός, που – όπως ο ίδιος λέει – τον ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία.

«Από τότε, μπόρεσα να αφήσω τα άλλα προγράμματά μου καλής φυσικής κατάστασης, ήθελα μόνο λίγη επιπλέον άσκηση ως προς τη σωματική δύναμη» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Απογοήτευσε όσους θα ήθελαν να έχει προϊστορία στον χώρο της μόδας ή να ήταν στάιλιστ. «Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, ναι» είπε. «Αλλά δεν ήμουν κάποιος που επαναστάτησε, έκανα ό,τι οι γονείς μου μού έλεγαν να κάνω» πρόσθεσε. Έτσι ο Günther έγινε σεφ. «Στην αρχή, ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ήταν εντάξει. Μια απολύτως νορμάλ δουλειά» διευκρίνισε.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι πάντα του άρεσε η μόδα. «Στο Ανόβερο, όπου μεγάλωσα, συνηθίζαμε να βγαίνουμε βόλτα με μίνι φούστες, όταν πρωτοεμφανίστηκε το μίνι για άντρες. Με ρωμαϊκά σανδάλια, επίσης! Αλλά γρήγορα το εγκαταλείψαμε αυτό. Όταν, πριν τριάντα χρόνια, ήρθα στο Κρόιτσμπεργκ (σ.σ. την «ατίθαση» συνοικία του Βερολίνου), κυρίως ντυνόμουν με μαύρα στο τυπικό εναλλακτικό ύφος εδώ – αλλά πάντα ιδιαίτερα, με μια προσωπική νότα» δήλωσε.