Η χειρότερη αίτηση για δουλειά που συντάχθηκε ποτέ

Άντρας δεν παραλείπει να στείλει μαζί με την online φόρμα μια... περίεργη φωτογραφία


ΚΟΣΜΟΣ
8:27
03/04/2014
Η χειρότερη αίτηση για δουλειά που συντάχθηκε ποτέ
2
loading

Όσο ανάγκη κι αν έχει κάποιος τη δουλειά, όσο καλοφτιαγμένο κι αν είναι το βιογραφικό του, μια αποκαλυπτική φωτογραφία του ανδρισμού του δεν λογίζεται ποτέ πλεονέκτημα!

Κάτι που φαίνεται να μη γνώριζε ο υποψήφιος από το Ντάλας των ΗΠΑ όταν έστειλε με mail την αίτησή του για μια θέση στην Texas Workforce Solutions.

Ο αγνώστων στοιχείων τύπος, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να υποστηρίξει τα προσόντα του και να ξεχωρίσει από τον σωρό, δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στο επίμαχο mail και τη φωτογραφία του μορίου του, έτσι για να μείνει αξέχαστος στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας!

Αν αυτός ήταν ο σκοπός του, τον πέτυχε και με το παραπάνω, καθώς η 25χρονη υπάλληλος της Texas Workforce Solutions που είχε την ατυχία να ανοίξει το mail κάλεσε σοκαρισμένη την αστυνομία.

Αφού λοιπόν το μακρύ χέρι του νόμου εντόπισε πανεύκολα τον άντρα, καθώς όλα τα στοιχεία του ήταν στην αίτησή του για τη θέση, του έκοψε πρόστιμο για το άσεμνο της κίνησής του, με τον υπεύθυνο Τύπου του αστυνομικού τμήματος του Ντάλας, Demarquis Black, να παρατηρεί πικρόχολα: «Νομίζω ότι ξέρω γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά!».

Όσο για τη θέση για την οποία έκανε αίτηση ο πονηρούλης υποψήφιος, ήταν για σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού! Φανταστείτε δηλαδή να είχε τη δυνατότητα να κατευθύνει τα νιάτα στα δικά του πατήματα...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar marinos

    καλά κοπέλα μου 25 χρονών βλέπει ένα πουλί σε φωτογραφία και φωνάζεις την αστυνομία.. ??!!!

    1. avatar Τάσος Π.

      Ναι, για να τον γνωρίσει από κοντά. 😉

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει