Ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένας πατέρας με «τάσεις αυτοκτονίας» βουτάει με το φορτηγάκι του σε γκρεμό του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, έχοντας μαζί του τις 2χρονες δίδυμες κόρες του.

Όπως αναφέρει η New York Post, το τρομακτικό περιστατικό είχε ωστόσο αίσια κατάληξη, καθώς και οι τρεις διασώθηκαν.

Ο άνδρας πραγματοποίησε τη «βουτιά αυτοκτονίας» στην περιοχή Sunset Cliffs, αφού είχε απειλήσει πρώτα τη σύζυγό του ότι θα προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Το οπτικό υλικό από τη δραματική πτώση αναρτήθηκε στο Facebook από τη ρεπόρτερ του CBS News 8, Abbie Alford, και δείχνει το φορτηγάκι του άνδρα με αναμμένα τα φώτα να εκτοξεύεται από την άκρη του γκρεμού και να πέφτει στο νερό από ύψος σχεδόν 10 μέτρων.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται και ο τεράστιος όγκος νερού που σηκώνεται όταν το όχημα πέφτει στη θάλασσα.

Αστυνομικοί ευτυχώς έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν τον πατέρα και τις κόρες του.

Όπως ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Jonathan Wiese, που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο, αναγκάστηκε να κατέβει την απότομη πλαγιά για να προσεγγίσει την οικογένεια.

«Κρατούσε και τα δύο κορίτσια καιπροσπαθούσε να κρατήσει τα κεφάλια τους πάνω από την επιφάνεια του νερού, χωρίς επιτυχία. Η μία είχε τις αισθήσεις της και έκλαιγε ενώ η άλλη ήταν σαν άψυχη».

Ο Wiese κατάφερε να τραβήξει τους τρεις έξω από το νερό.

Ο πατέρας και η μία κόρη υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς. Η αδελφή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αναμένεται όμως να αναρρώσει.