Η Αμερική φλέγεται εδώ και μέρες μετά από τη ρατσιστική δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ με το κύμα οργής στις ΗΠΑ να είναι τεράστιο ενώ ήδη τρεις διαδηλωτές έχουν βρει τραγικό θάνατο από πυρά αστυνομικών.

Καλλιτέχνες αλλά απλός κόσμος ζητούν δικαίωση για τον θάνατο του Αφροαμερικανού από τον αστυνομικό ενώ η ομάδα χάκερ των Anonymous απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση Τραμπ.

Σύμφωνα με ένα tweet που έγινε από λογαριασμό που φέρεται να ανήκει στους Anonymous και «παίζει» σε διάφορα διεθνή Μέσα, οι ακτιβιστές στον κυβερνοχώρο αποκάλυψαν τη σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρει Έπσταϊν.

Ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται να είναι γραμμένα στο μικρό μαύρο βιβλίου του Έπσταϊν είναι οι Ιβάνκα και η Ιβάνα Τραμπ, Ναόμι Κάμπελ, Κρις Ίβανς (παρουσιαστής του BBC, και όχι ο ηθοποιός της Marvel), Μικ Τζάγκερ και Γουίλ Σμίθ αλλά και Τόνι Μπλερ.

Η λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρει Έπσταϊν» και σε αυτό εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Τζέφρει Έπσταϊν ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι δεν επιβεβαιώνεται ότι ο λογαριασμός αλλά και τα στοιχεία που δημοσίευσε είναι αυθεντικά.